返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; G$ j  V7 r9 q( R* ~& \
5.39.217.76" g$ V+ t) F  I

% g# ~" [4 O. z1 P% N: `0 t" P1 `tvb now,tvbnow,bttvb你留打呀?
8 I- @- f+ s. A& m5 O7 ntvb now,tvbnow,bttvbLastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
. H7 G8 L- Z6 ?8 N, ^5 e公仔箱論壇
7 E! g$ o; u; h$ v& ]2 q3 t" bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
3 x  v, }" |9 X$ [- r# R - u; t, v6 ?) J' @* c9 M
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
% u6 O1 [; s& S) ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! i5 Q1 c5 X  M) c1 e唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀tvb now,tvbnow,bttvb; ~% b8 A. h7 x% @- v
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
" Z3 L0 B" {* a0 E! a
9 s8 p4 o0 ^# w7 f9 g5.39.217.76哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。tvb now,tvbnow,bttvb  J$ [' |. m( U+ S1 E4 C) R
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
. [9 X4 ^: y- C/ f& o' t4 ]1 O公仔箱論壇 tvb now,tvbnow,bttvb7 w  _* |4 c+ B3 R& L7 N
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
9 s4 e% D& w% c2 }5 ?/ jtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
" h; M5 n2 G, E. Cthat would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
4 F) q0 p& b  B; j; E4 xthat would be too bad
' e# c8 D. ]0 D5 Ushouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
) X# a9 R1 T( m: e) `

0 Y+ }/ J. c. q, I* c! A5.39.217.76咪係!
唔怕水滿就得
* O; v# K3 r9 r  e) }$ ~7 m, rrrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
  M" u& ^& t. u5.39.217.76: q2 Z$ ~, p3 Y2 \) E; A2 L8 D
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. tvb now,tvbnow,bttvb/ u# T3 F' m5 y7 k

+ o" }" o0 m/ p* V2 N7 p話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
7 r8 z. W0 \) T# `& Htvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 w2 m0 a  E0 j! f) `4 V
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
" Y% B8 N( ~% C7 f7 L喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...: W2 E2 ]$ o; _8 R
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: F* h- k- T) e& c8 ^1 Z  b: f/ I

) I8 H' p2 A% X/ u0 p5.39.217.76幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?, T) s: {1 c* e) ]9 o$ k) k
算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

* _! k/ X' [. N4 C. H( ^: z* P! j: Etvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉  \4 N8 o/ T. Q  T- p0 g
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
1 M/ M$ C/ H; Q
騎騎,我都好似差唔多。
# V1 U6 `" e" ?% ?; }  `騎騎,我都好似差唔多。
1 L* v1 z! {# ]* ~  S5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
5.39.217.766 c5 |' n2 b# T. X: k( n" r
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦" ^& o, G& Z- g  \0 f( ^6 l
tvb now,tvbnow,bttvb/ G& d  C9 _. p: p, b$ K
話時話,多謝你派的分,謝謝
+ \( y) o# C' d' [/ O$ d% w
5.39.217.765 ^" R% \( l% B$ q0 v) r
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
& w$ l5 n/ S3 O. S* w' _5.39.217.76; V) j  V1 V. ?3 ^' D! ^, f/ {
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...7 y  T5 ?9 ~: x9 P) i
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
8 G, U  N1 r7 s. ]: qtvb now,tvbnow,bttvb開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( F- x& l2 {+ H2 r, s4 M7 n

2 |- N2 H2 Y  r2 E8 z# W; f6 P. ?/ Q話時話,多謝你派的分,謝謝
4 X" E" M+ q5 \# e+ W& k5.39.217.76小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
公仔箱論壇# M* {3 a0 P' }

% J. |  X4 K1 |5.39.217.76睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip
8 B% j* D' P  C/ K0 Drrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
9 N( x) R# T; d' a# i2 n8 k" ]6 F8 ]$ X8 j6 m$ B8 E
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!