返回列表 回復 發帖
寵物倉庫每樣既物品儲存上限係1000件~~~好似小左d
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
原帖由 Q版皮利斯 於 2008-2-27 06:22 PM 發表

你又full左啦.... cool........

======

希望大家學下話事人將不用既野捐出 去拿要用既野.....

咁個食物鏈就可行了!
係家族倉庫都係得1000上限~~~
好似太少咁~~~

我都係d藥品爆上限咋~~
尢其係d exp 藥~~~
999支都唔知要click幾耐先用得晒~~
岩岩又加左好多貨入去家族倉庫~~:onion18:
岩岩用左10張劫富卡~~~
打劫左admin 4948626 塊
打劫左geese 20521517 塊
total 2千500多萬~~~~

p.s. 多謝Q版皮利斯提供左6張劫富卡
水晶人         王者疾靴         4         貢獻         2008-02-29 17:24:56
水晶人         王者聖甲         4         貢獻         2008-02-29 17:24:08
水晶人         王者之墜         6         貢獻         2008-02-29 17:23:02
水晶人         王者之劍         7         貢獻         2008-02-29 17:22:08
水晶人         王者頭盔         9         貢獻         2008-02-29 17:21:30
水晶人         昆吾劍         17         貢獻         2008-02-29 17:18:32
水晶人         越五劍         22         貢獻         2008-02-29 17:17:50
水晶人         太康劍         55         貢獻         2008-02-29 17:16:26  

已加入以上物品到家族倉庫~~~

評分次數

水晶人         王者疾靴         4         貢獻         到達9轉既族員先攞到
水晶人         王者聖甲         4         貢獻         到達8轉既族員先攞到
水晶人         王者之墜         6         貢獻         到達7轉既族員先攞到
水晶人         王者之劍         7         貢獻         到達6轉既族員先攞到
水晶人         王者頭盔         9         貢獻         到達5轉既族員先攞到
水晶人         昆吾劍         17         貢獻         到達4轉既族員先攞到
水晶人         越五劍         22         貢獻         到達3轉既族員先攞到
水晶人         太康劍         55         貢獻        到達兩轉既族員先攞到

原帖由 jo7878 於 2008-2-29 05:41 PM 發表
i see u every 地圖 .why i can't get ga. 掉寶率 2251  me 掉寶率 558,oh  i see .very good luck wo.  i go fight now.see u in MM寫真館 la wo.
縹緲幻境         八轉地圖
MM寫真館         10轉寵物地圖

我通常係呢兩個地圖出現~
Q版皮利斯既掉寶率仲高~~
未收到你既pm~~~
你覺得呢???
抵唔抵收ar~~~d野~~
原帖由 Q版皮利斯 於 2008-2-29 06:19 PM 發表

市場上太貴同太少 得4QTY......

同內部團員收呢!?
都得~~~不過唔知收幾$$$
原帖由 pangck 於 2008-2-29 07:59 PM 發表
我拿唔到啞!:onion03: :onion03:
你升到去9轉就攞到一樣ga la~~~
而且遲d會推出埋英雄套裝,聖騎士套裝,法神套裝for 高轉既人仕作為努力既目標~~
原帖由 Q版皮利斯 於 2008-2-29 06:26 PM 發表
回收價 X 2-3倍!?
OR 500-1000 OK!?
我ok架~~~
不過咁平未必會有會員賣~~~
都係等我努力d打多幾把返黎先~~~
GOGOGO~~~
原帖由 Q版皮利斯 於 2008-2-29 06:59 PM 發表
更新左第一頁 會方提供裝備....包括王者套裝! 敬請留意!
THANK YOU 團長幫我將消息發佈出去~~~
thank you  皮生~~~:014:

第一個取得物品既人
phoneuse         王者疾靴         1         領取         2008-02-29 22:17:19
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-1 03:21 AM 發表
我会努力提升几转已便能拿到王者套装,多谢團長和副團長放王者套装在内。。
你用法師會係初期升快d~~~~
p.s. 你放心~~高轉數人仕係攞唔到低轉數既人既~~
不過你要同你差唔多轉數既族員競爭下啦~~