返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2008-2-1 01:42 PM 發表
i hope Jonathan Woodgate screw up again like when he join Real Madrid. debut wif 1 own goal n a red card...
waahahhahahahahaah
haha......!hope so la....
MU赢硬啦~~~ 2-0啦~~
要小心LENON的突破速度
我相信必有一场激战!!!曼联会赢但不会太轻松:onion31:
喵喵喵
睇嚟係硬仗  赢到一粒都唔算了
今晚有没有谁有看啊!:onion14:
hope that rooney can score...
今晚睇 :onion14:
曼联走势无人能挡,热刺主场准备送分!
就算热潮主场回勇,也难阻止红魔胜出!

曼联今周在英超碰到硬骨头,因对手是实力不俗的热刺。虽然热刺实力不俗,但是以热刺今季的软弱走势来看,实在不看好今场有任何作为,早盘曼联放半粒不多,上盘有望开出,建议大家敢敢一去拿曼联放球。

今场重点:
- 热刺今季表现非常差劲
-曼联也战也勇

危机重点:
热刺的攻击力在英超数一数二,今场只要守到曼联,曼联胜出有一定的难度!

转自波经报!!!

原帖由 wlt1110 於 2008-2-2 02:34 PM 發表
曼联走势无人能挡,热刺主场准备送分!
就算热潮主场回勇,也难阻止红魔胜出!

曼联今周在英超碰到硬骨头,因对手是实力不俗的热刺。虽然热刺实力不俗,但是以热刺今季的软弱走势来看,实在不看好今场有任何作为,早盘曼联放半粒不 ...
曼聯小勝  兼有失球 :onion14:

回復 #25 HIDE 的帖子

但是你估曼联0-0 喔!!!
原帖由 wlt1110 於 2008-2-2 02:47 PM 發表
但是你估曼联0-0 喔!!!
邊度?_?
原帖由 ljw1982 於 2008-2-2 01:50 PM 發表
今晚有没有谁有看啊!:onion14:
我终于可以有得睇啦...返到屋企啦...
原帖由 crashersus 於 2008-2-2 04:30 PM 發表

我终于可以有得睇啦...返到屋企啦...
你会去哪里看啊!
原帖由 ljw1982 於 2008-2-2 04:38 PM 發表

你会去哪里看啊!
屋企睇啊...不过依家好似要落雨啦...astro D signal又差...:019:

你会去边度睇啊???