返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
$ z. ?; |* @# z$ {5.39.217.76kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
! o" b( B) {/ ?3 T8 a' K8 w1 X
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
( U/ o- b' z! ]; O. ~鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
/ c3 {' t5 G9 h- f" ~5 v4 c
我睇過廣告好似話係叫htc sense?tvb now,tvbnow,bttvb  m1 I% `/ h0 X& ?2 k. ~. N; T' q2 i
不過htc邊部好?
/ i- U, A/ a7 a" b+ R3 r) a公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?
, O8 ]' J& R" l不過htc邊部好?; Y8 U- @+ r6 H6 R. Y: P) v
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
5.39.217.76/ z, T; L& s( v; w4 ~# ]
係呀2 |/ b* t" ^- Z( f4 ~- A  S
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
5 U4 N/ k1 J8 P( T1 r8 {
咁htc既話邊部好呀?@@
1 I& Q( F& z' g3 l' F" y5 d公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
5 P, c4 m: T. _' b) U3 m8 A
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
( f+ b$ u! |5 z' o【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, Z5 R; u- M! D% P+ W$ f& D7 b
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' Y4 |0 p9 n/ k( g+ K$ e/ S
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正+ ]- q  ^6 h. _
不過香港都有蝴蝶咩???
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: W  C! q; L- m0 ]1 j& J
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
% b6 R5 n8 {! ntvb now,tvbnow,bttvb不過香港都有蝴蝶咩???TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) e- e& }1 R9 W! k, g/ P' f) t
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
  l+ w9 i* G& T有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
& ]& k5 e1 n* yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀' \0 S$ k9 H! {& K
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱5 q( V; J, Z- ?( e
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
6 \) S* y% Z- T2 y. h個個都話one@@5.39.217.76+ [' W% }. A/ v4 [
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
# p$ x' o. N$ h  R3 r2 A0 a& P
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。tvb now,tvbnow,bttvb1 x8 s& j' R2 a$ U: B
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
5 T$ m1 R+ L3 X
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
9 L- h3 v( F2 K/ qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@公仔箱論壇- Z4 k0 ]6 m9 k5 \9 G
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?tvb now,tvbnow,bttvb& Y9 J- f% S- ]8 r0 m5 q; d
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
( g3 d2 u& d8 M$ etvb now,tvbnow,bttvb我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
$ W; ?+ D  C& c  F/ M5.39.217.76你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
! `( y* n% W4 B特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
' b: R+ t8 h% w) n! m我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇9 y+ K/ N5 h4 m& Z! Y+ P/ F
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多% L# f4 @! r, Z% L" Q' h& F) i1 t& L
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
公仔箱論壇: ]1 e! ?, x7 T. ~; E( V# Z
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題tvb now,tvbnow,bttvb6 \1 n, N9 o( v) d  V0 J
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag