返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
$ `8 }) T. g$ g* b" s5 |, Dtvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
公仔箱論壇* c) ?$ C2 \$ B7 x! a; x, {* ~
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
% a) z* b# i: F, y; |  ^. O公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
2 ?$ F4 \3 ~  ^. _2 N
我睇過廣告好似話係叫htc sense?2 O3 Q6 z1 Y' W6 ^" \. Y* O# t
不過htc邊部好?
; x& r2 y. ~. I9 S% \( n
我睇過廣告好似話係叫htc sense?5.39.217.76& [* v+ i2 ^; v5 J; Z) a
不過htc邊部好?
4 D: ?, ]" q0 zsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
) a8 L+ h; Z* [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀
" d" l% |5 V  I7 M* \tvb now,tvbnow,bttvb依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
4 B$ I3 f3 L1 A7 C' h- u- i) TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@
4 `8 d: t# k/ j' {$ p/ g- ?sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; ]3 q5 `4 i7 b8 @) ]8 h+ G
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
0 B2 Q9 n0 M' r( T
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。tvb now,tvbnow,bttvb" _7 t: X* z6 ^  P5 k" m7 h3 k
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
! i+ G( Q/ u) V2 y" ^8 L我E+都用緊NEW ONE, 真係好正; S3 X! S; ?' U* F
不過香港都有蝴蝶咩???
公仔箱論壇$ q; k- ]# a& \+ D6 |
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
& |# |9 [/ }6 Q" x; Z; etvb now,tvbnow,bttvb不過香港都有蝴蝶咩???5.39.217.76! l8 e6 g6 M  W( v
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
: o( w. [% ?5 p, u2 ?有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
. Y# H( y! f$ s2 w( `  G
係呀
+ T5 Y2 ~4 O! h1 |4 w2 M% vtvb now,tvbnow,bttvb依家梗係買one啦, 呢部近期大熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! z3 G1 B* s$ K2 C1 g7 h; e
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
4 Q0 u. F0 F2 K$ r+ y) y& P2 [公仔箱論壇個個都話one@@1 x3 F, w; \" g4 C1 q
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
tvb now,tvbnow,bttvb; h/ v/ l; ]* C8 U7 E
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
- ^7 C( K$ p# L6 Vtvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
2 ?, z1 r2 `, T- P6 n5 h1 }
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
tvb now,tvbnow,bttvb* D- m# e6 W' d
個個都話one@@
. b2 N- o0 T( w  H" F- W5.39.217.76我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
8 v+ t% e+ \$ m! sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
6 M! }& O* e" u5 O5.39.217.76我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
$ \% N9 B4 t0 \3 m8 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
4 n1 E$ w8 T5 A* {特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
# X7 {7 B' R& @; ntvb now,tvbnow,bttvb我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
6 k9 r/ f! O  H# R公仔箱論壇你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多公仔箱論壇  N# s6 i0 B% n$ c7 M2 F' V
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
5.39.217.769 P* j* v5 Z9 y( g% Q! U, ~4 ?
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
3 q" h$ y! H* [7 vtvb now,tvbnow,bttvb例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag