返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買3 Q. z3 \0 f' `/ O+ C- I4 P
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
) x& v) v* z% S' E7 m+ a4 Htvb now,tvbnow,bttvb咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇5.39.217.764 F  F- Q  P( C# Z- A
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
公仔箱論壇6 V5 M) M2 D/ s
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
) q& K( v: d9 y$ j不過htc邊部好?
, _' L% d! x; [/ y4 t- ^& WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過廣告好似話係叫htc sense?tvb now,tvbnow,bttvb9 u" V( H4 L7 u* T
不過htc邊部好?5.39.217.76- b; p) w. Q1 w3 K8 B$ P$ X/ Y* J
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# m: R  s2 h) a5 n
係呀
8 L' p: u, N6 [5.39.217.76依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
) Y" B9 n/ _8 U# o7 L4 j
咁htc既話邊部好呀?@@
1 o! }; J/ `" {! Ptvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
5 U& P5 Y) P0 X3 V5.39.217.76【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
3 F4 T) |  h1 u$ r6 ^公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇9 p2 ?. f+ J  {' f6 O
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
1 e) H, {4 @8 h- {# y) E5.39.217.76我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
5 D$ b* A1 |: {2 o! j& JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過香港都有蝴蝶咩???
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 H/ N* b" W  m/ ]6 {( B) i; J
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正tvb now,tvbnow,bttvb, e0 O6 T2 [  Y' y
不過香港都有蝴蝶咩???
! n0 T4 d' f4 D: h2 r) C5.39.217.769時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
5.39.217.766 _( H. b3 w/ i3 Y9 a1 \. d% p
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
& V% O" D* R& {( s  v: f) L5.39.217.76係呀% Y# I3 ^' @* V; }# }
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱( x- e) u2 P/ w: ^- q
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
$ P$ R. n3 l; W9 c  p3 D
個個都話one@@公仔箱論壇5 D* u  f3 L) S8 ?1 c& E1 D4 ~: Y  Y
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
6 e: Z1 ^$ l4 ]: v' e+ @  O' h
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。5.39.217.765 s% i$ T, m' q. x2 g$ m
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
( U% d1 L7 X8 q0 [( [公仔箱論壇蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
3 Z' |" p5 p' P& e+ u- Z
個個都話one@@
0 f) v5 e/ ?4 {5 l/ u; a我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?5.39.217.76' y; q6 R3 c: L6 Y* _6 X9 v
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
公仔箱論壇0 r( p, N$ X7 D& S- l7 `3 r
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇3 z7 }; M5 y( P
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機公仔箱論壇( F/ i, M4 C$ T  D
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
, L3 A" D  h# `9 J我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題3 C; |; L7 E; n8 k) ?6 E" r7 D
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
9 `9 h" B7 N% R7 K8 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
( M* |7 Y& p& d7 V2 @yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題5.39.217.76* g+ a0 R1 `2 e
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag