返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' N- z; J, i$ P8 L8 }
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ?% b8 V6 x! L
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
2 j$ N3 z$ C/ n9 O鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
6 [& p% {- B( n6 X公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ o- Q5 o* `' T) M1 Z! P9 {
不過htc邊部好?
  s4 h0 ^0 T0 S. ?. ytvb now,tvbnow,bttvb我睇過廣告好似話係叫htc sense?
% ]& E+ j; Q+ X. e! b5.39.217.76不過htc邊部好?公仔箱論壇/ x+ w9 q( S# @* ^: h% k
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" m3 B. f: x1 T+ U% G# J
係呀tvb now,tvbnow,bttvb3 H$ \* N# j2 \* e
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
2 |0 ~% p% L; b/ X4 P咁htc既話邊部好呀?@@6 r- c$ t/ M5 y" b' Y3 }, I
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
! w1 A4 {. @' i
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
tvb now,tvbnow,bttvb5 B' K1 W0 g9 M. ~
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇0 {1 T& L8 q. S. c+ K! `! L
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
8 \' G& n7 C$ g1 |8 A
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
" U0 _# u5 w( v' {" k5 c6 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過香港都有蝴蝶咩???
% V) L2 J& F& a  Q公仔箱論壇我E+都用緊NEW ONE, 真係好正3 d) R+ N2 A; L4 [: Z% W
不過香港都有蝴蝶咩???公仔箱論壇& c) K6 a3 z8 ?# R! U2 {1 Y/ l
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
* m( {+ f1 R/ ^. I$ K- G公仔箱論壇有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
4 p3 j; C. A) C& D+ }$ Mtvb now,tvbnow,bttvb係呀
3 e8 i6 A1 V; o) Stvb now,tvbnow,bttvb依家梗係買one啦, 呢部近期大熱公仔箱論壇3 O. p8 ?! N$ N8 q
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
5.39.217.760 S) ]) H, o2 D% V- h
個個都話one@@
: p& M3 L9 c- ^& [6 \我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
! v$ V% m6 @+ Y9 a* p* ^
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
% J3 f0 \. s% f! i" n4 ~5.39.217.76kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
0 N8 @- X! J# x: y2 I蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
, ^' p8 M% C% b; j& `tvb now,tvbnow,bttvb個個都話one@@公仔箱論壇/ E+ d' A: i( |1 M4 j- L
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?" c# j& X$ P1 z: O
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
* E1 X  k5 S. `" k5.39.217.76我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ l, `6 j1 A. `! K
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
% E+ t* b9 n# i6 c+ Z公仔箱論壇特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
tvb now,tvbnow,bttvb& [; @- D7 |; t6 i+ \
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題tvb now,tvbnow,bttvb5 L% ~1 i0 K7 y9 b7 L2 v
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多$ Y! S2 H$ N  Y2 M; s5 @
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
5.39.217.767 o* s3 I0 I; ^; p: ]
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
" B( ]! V$ m: P" S/ a+ g. o' f5.39.217.76例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag