返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
( x6 a0 ]8 c6 k' Y. F: bkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
2 b% `; C! }7 p* Y4 E3 \5.39.217.76咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇6 r; i. M# w4 l
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
4 X7 G: }5 Z) fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過廣告好似話係叫htc sense?
/ P- K9 c; ~. U( u不過htc邊部好?
( g+ r1 H: ^; A0 stvb now,tvbnow,bttvb我睇過廣告好似話係叫htc sense?
  ^- ~! I, l0 `. E6 G& m( L7 [; f( m不過htc邊部好?
* |. a9 ~" H* t4 i; T2 D4 i9 C5.39.217.76sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
8 v3 C6 r) L' E. `( z4 \tvb now,tvbnow,bttvb係呀, T0 ~6 F/ e1 K" S- e
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
7 v+ q; C+ j2 S1 e$ K  Z# L咁htc既話邊部好呀?@@
/ M* p6 a5 L6 _; _5 b9 O6 S5.39.217.76sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
: e, c8 c5 v  J; K【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
# G1 \, S# ], R( A  m5.39.217.76【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
) _3 W/ v9 y- v' m0 t+ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
公仔箱論壇7 W4 T, A6 r$ i
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正5.39.217.76/ X0 {( X- c6 T! j! R; X
不過香港都有蝴蝶咩???
$ R) T( R. |& L! s8 P
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正5.39.217.76' ?  Y  o2 J! z% K4 T* {: Q& G! ~
不過香港都有蝴蝶咩???2 b' l1 N: J! E" R; p
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
9 S5 G5 v3 R# _6 Q2 Q/ x, L有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
/ I3 f+ L) X, ~; F5.39.217.76係呀公仔箱論壇* t2 p* ^8 h' b5 M: P6 e
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱tvb now,tvbnow,bttvb$ a1 n* W1 C; h  i0 Q! D
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
* d, F" p5 r$ B$ l  `公仔箱論壇個個都話one@@) v! O; g* A+ x7 J  v
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
0 K( s: J) a. K公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
( t5 h) _  e9 b. E0 I1 ktvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
4 t4 D7 h! ]& G  m( F公仔箱論壇蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
5 Y+ S7 ~! y1 t" a  ]& yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@
4 O1 Q9 ^/ j  T; A  ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?公仔箱論壇& m& a. t$ x% X* B6 U
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
* F6 Y" K" f" F我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( B- p; p( F6 x2 Q$ S/ G4 }6 `
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
: U0 a: n9 `& z4 d  K9 m3 x/ mtvb now,tvbnow,bttvb特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
$ E9 f2 e8 z, O0 Z) y$ J- [公仔箱論壇我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題5.39.217.760 [: u* \( P- t# h& v( L' d
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
! H7 R$ I0 Z1 b1 Y/ ?5.39.217.76鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
- w# L9 x9 v3 v6 u9 K7 W$ Xyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題! y* L2 l% V8 U- D
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag