返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

tvb now,tvbnow,bttvb+ J2 m' G8 B1 y8 ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  n' \  x; y6 `! V
5.39.217.76; Q- A& c  S4 \7 b7 f) o9 I
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色5.39.217.76( [$ T% w; m  m, d9 w% @( Z
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
: M) s+ ]% c3 W- tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
1 @( j& U7 ~% E. R1 l( r7 y. itvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 a) ^! d0 W* y/ a, s* }: s
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
5.39.217.76+ ?* M7 E) v; a. N
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
3 z- O0 L* W8 z! i; w  L鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( Z4 @+ L& u6 l9 \% [; _0 o# Q
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
tvb now,tvbnow,bttvb" d0 T- ^( j9 o+ X% Z/ G
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
& t; Q0 j9 a8 R5.39.217.76鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
1 D$ |5 M  r+ Ytvb now,tvbnow,bttvbTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
, `1 `6 \- W# n9 a. E好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
9 `  F  @8 t9 y7 H1 F" q+ ?/ l* RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
5 w2 k- C1 G1 x5 ~$ \. x* \- ^公仔箱論壇下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 T1 o( M$ J! A2 B. z7 U) L* ^1 d
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?3 R" x& r+ K& P
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
6 b$ `# i+ c0 {唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
  _, o' k$ `" z6 V# x  E
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
. N4 j2 D+ w" g" [/ h晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
; ?7 O( e" }6 T; s: _# Y. y
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
tvb now,tvbnow,bttvb; D; E0 f* W* p7 ?9 T- R' i- t
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多5 R) h: C& A! b6 @6 f; |5 ?
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
公仔箱論壇' t  I. v: Y* b+ G( F8 q
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
) C1 X1 _) M3 ~: r! h
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ }* V- F3 h  i; E+ f
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
5.39.217.76' T. A: i0 j: w( Y
我個陣冇特別格價個d呀
0 U6 n% F  V' M& `5 E但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
公仔箱論壇8 Z: h* X) k) I: B6 D) U+ ^
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
; H5 X4 u- K; S; U" dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
公仔箱論壇  b9 h5 \) z" R: J: i) _/ K7 b
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
公仔箱論壇6 f+ x) F9 [  I9 n- y+ @6 Q' B
我個陣冇特別格價個d呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 z# [2 k* t3 K! X2 I
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉5.39.217.76! {3 k3 {7 r' \. J& E2 {
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
5.39.217.76$ l  D5 L. L2 D. x0 ^- G  L1 f
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料