返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
, [7 E; r+ u4 k# }: q/ h2 k公仔箱論壇i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
公仔箱論壇0 b6 t7 f1 Q7 V7 M* C# `
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
公仔箱論壇  U5 \! N/ `' B8 ~. ^
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
8 d) a) L* b+ y: Q( Z8 a5.39.217.76米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 n- \& O: \! p$ ^- T: T+ r0 U
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
9 W6 F* u& t$ u5.39.217.76講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
. Q! X% `" E1 s( smaydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
' H5 N0 z4 q& n3 d+ S7 W" R1 D& c公仔箱論壇連傾電話個d都會熱??+ X1 S$ [$ I0 f- Y- v0 K& z) z
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
$ d6 q0 R; z, B  Z% K6 Q5.39.217.76連傾電話個d都會熱??5.39.217.767 g; d2 H7 r7 H9 _. h3 `0 D
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分! z1 e+ r. h* ^+ T& t7 H
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
5.39.217.76! [( P/ z1 y3 {; ?7 k
係, 用一陣就會熱
/ I. t' O( r0 \7 V& Q! m講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便公仔箱論壇! D6 W% ^; @0 o1 ]9 z
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
* k) o7 d4 W, |) J# P$ KSENSE TV係咩黎架??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* ^1 O. C; g( w5 m6 R' ]3 r$ h$ t
SENSE TV係咩黎架??
1 o# }/ y$ r7 _* @- STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
. p9 v8 A8 l4 t0 h* ?5 j9 Otvb now,tvbnow,bttvb可以將one當做遙控
- M  f' C" h& l9 u. [( {7 q5.39.217.76其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...公仔箱論壇( B2 T2 b1 B7 C. _4 q3 q' E
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 `; v& E4 _8 Z4 c+ d. Z. n' C' X8 o. r
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
. r1 S- W8 L2 ]) j5 J1 z0 x可以將one當做遙控/ w+ ~7 D  T# }
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
3 ^/ ]$ z; z; c- {( S/ ltvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
$ W% X9 E5 B$ `2 q6 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁犀利公仔箱論壇  K8 a; E- G7 y) {# j( W0 K
我今晚都出去試下部機先
: Z# c; v# _' z! C我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架公仔箱論壇9 k7 T5 X- Z; x" f/ ~8 |, q/ }
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
, g+ W, X; W8 ?/ }: ]& f, GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。wow,你幫我打左支強心針
$ C5 `! b" K+ {, ~3 Z5 L% W( |公仔箱論壇丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
公仔箱論壇) F" b! x0 Y) u: G1 M9 D7 I6 d
wow,你幫我打左支強心針" W. K" y9 J% V3 r+ o! O
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ Q/ v$ Z2 S8 ?- R! F: ^
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
: a8 _- u2 Y6 |1 i, ?% ^! mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得d電都ok襟tvb now,tvbnow,bttvb7 B0 [1 U- }/ x; O) Z
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文5.39.217.76: `; l) H. w( b' O
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm