返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正5.39.217.76- [/ q' z& d2 l$ w2 _
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  n# o8 ^3 a1 b3 L7 W3 T3 N
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
5.39.217.76; w! z! i4 j1 }+ p
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?* F6 O" W; q# R
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
公仔箱論壇4 j/ f9 d! @" d! L4 ^8 s9 n" M
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎5 ~! r; C/ p+ I. E% g% F. f" K
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 J6 ~/ f% ~' D# J7 n6 S
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
6 P" _2 M; n1 j+ V連傾電話個d都會熱??
- J8 w. z0 y4 O6 N2 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
. M6 q9 _5 ^$ Z4 x& ]- N& Qtvb now,tvbnow,bttvb連傾電話個d都會熱??
' x7 V! }$ \/ J, k: X7 P我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分5.39.217.76: O+ Y: n& x8 ?0 D1 U$ I+ A# `3 b
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
3 @6 u+ N1 d8 ], t公仔箱論壇係, 用一陣就會熱公仔箱論壇0 e6 P! o- {' @3 w, Z  k
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
6 K" ?( u* }& u5 j沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
( J$ v! _# W" eSENSE TV係咩黎架??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 b! W6 D8 ]5 u5 q
SENSE TV係咩黎架??! x4 p* a9 G2 r9 x6 k
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
公仔箱論壇7 G4 ^% r9 R& K% d2 O
可以將one當做遙控
; {- ^! V& @# K6 {' T. k% g4 n公仔箱論壇其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
( s* I  v9 a0 G魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
& w! j  _$ G7 s" w8 j3 k我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
# i/ P' |1 @; E6 I" M* ?; h" [5.39.217.76可以將one當做遙控
  |& x+ h- K! S" c其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
" @2 _( h- Q7 X6 A1 Rtvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
# F) r3 B( q8 T3 Ltvb now,tvbnow,bttvb咁犀利TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ t  `: y" B0 J$ O: ]* z) y, ^
我今晚都出去試下部機先
! F8 d& x) U( y1 e( V
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 d" C' t1 m( a* F  z
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
: K' u+ R: e2 R  v- ktvb now,tvbnow,bttvbwow,你幫我打左支強心針
# _5 `( @- b2 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
tvb now,tvbnow,bttvb* C$ i9 D, X- j; l% N
wow,你幫我打左支強心針
; F6 B: w* C% z# B6 C+ [) E' n丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
# R. p/ x( c2 p3 y$ Z公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
: ^: ?5 a! H8 y我覺得d電都ok襟
" h' r# N- H- A4 d7 @9 T1 a公仔箱論壇你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
9 F( ?/ d8 f( k% V2 R* X/ I8 m5.39.217.76http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm