返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正公仔箱論壇' C$ _4 p, v: G# l0 C! x
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
! n( k' ]3 `8 L咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
0 g3 W) J4 T8 C; y- S# T. a4 S. Jtvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
! ~: W/ Q+ O$ V+ v米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
! n0 P6 U) l% k4 x& [2 `tvb now,tvbnow,bttvb3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; h' T) j1 I+ S: T! K; [+ y7 j8 P
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
: V; }+ T0 c& }: b. R( A9 A. U5.39.217.76maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
) S0 a% S& D- o1 Y6 _tvb now,tvbnow,bttvb連傾電話個d都會熱??" N  \3 ^" U0 m3 @; E) L
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
8 A8 u2 ~4 A4 n6 C5 U7 N* L6 X$ K
連傾電話個d都會熱??
6 [; Y, s% M' b7 Gtvb now,tvbnow,bttvb我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分公仔箱論壇/ `9 ]# O6 j  g7 V+ W
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
公仔箱論壇! s/ B) g6 r+ c1 |- @) d
係, 用一陣就會熱tvb now,tvbnow,bttvb) q$ P$ ^  J% D  N: x
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
) N0 k  K% B$ d/ {# }0 c" O6 ?4 k沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
公仔箱論壇- ?- h. [( j' [6 Z# B
SENSE TV係咩黎架??
tvb now,tvbnow,bttvb2 T) V+ F) M$ z& t3 T1 V
SENSE TV係咩黎架??公仔箱論壇& m$ s8 }8 v, t8 ^4 d; d1 w
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
% w0 V1 p) e/ L3 J0 n0 @2 {+ D1 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以將one當做遙控; X( c' b. ?% u, v) i) k
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...tvb now,tvbnow,bttvb) x, l9 H/ Z. |
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* F) b$ }1 s4 y% l  E7 E: M6 f( P
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
) L9 ]0 N3 {3 w: b& l# L5.39.217.76可以將one當做遙控tvb now,tvbnow,bttvb& W+ f) [0 q" W( w# ?( }) p* d
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用5.39.217.76- t: F2 U$ A  M) C7 j9 T& [
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
- y5 N8 T: i* Y& V  o
咁犀利. E9 X' w' e% C: L
我今晚都出去試下部機先
7 K  z6 a1 S0 _8 W我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
5 |3 k5 J7 N, N6 O5 y8 _7 G公仔箱論壇魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
公仔箱論壇* o1 m1 a" n0 t- a4 c
wow,你幫我打左支強心針
2 P2 u! t  h  [+ K4 \( S7 I3 N2 Mtvb now,tvbnow,bttvb丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
. ~3 L$ W3 _1 L# m6 e5 P公仔箱論壇wow,你幫我打左支強心針tvb now,tvbnow,bttvb9 t8 U8 W4 B4 P: J. ~6 L
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
- p4 |$ t  J2 K* n; v9 s5 i: `3 p! n公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
- k/ R1 |! E# d$ S: l3 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得d電都ok襟公仔箱論壇9 Q! L! ]. Z( l8 j8 d9 T# x% U2 A
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文5.39.217.76# Q& G! X7 l+ I  e* t4 q
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm