返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得5.39.217.76: [0 @) {2 c- {; q) x# ?
樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
$ I4 h* z: s+ P% Q/ GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
1 a' a  |  Q$ F3 s7 W咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc onetvb now,tvbnow,bttvb  t/ ]9 K( O4 }  s$ t/ M# ^
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
5.39.217.76' {7 g% D" r, ^/ E7 @
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
! K% ]8 |  G2 h公仔箱論壇search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??tvb now,tvbnow,bttvb+ _* t- X3 n  L1 D
咁你覺得好冇用呀?
8 ^  |1 l. d+ A- e布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 @. A. l5 I. N0 ?
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
" S6 }; S  G7 Q* t6 t4 z# X* gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
* l/ |0 |- i" \9 r% q咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
  H: P8 x( S5 L4 L+ S; L布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
1 y1 K% V5 d9 `* f8 r; B4 V/ x
我自己就prefer one..., |- B' q6 k) z' }7 I9 Q
xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one公仔箱論壇+ H8 ~7 |# w- f1 l1 k6 Y, ~8 e
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" N" \  I$ z( E1 b, Y, n: V
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 h5 h0 [; Z/ w
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
- ]9 O* K" c" _4 D5.39.217.76好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
% R4 s$ A8 L- n" s  Otvb now,tvbnow,bttvb一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
& L& W- u7 N9 }& r4 Q5.39.217.76one影相得唔得架?呢樣好緊要
+ {7 d: Y4 v1 E5 L& r
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@tvb now,tvbnow,bttvb5 z3 H: _7 q2 \2 @
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
4 ]' a7 t" f: h0 e公仔箱論壇下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
: k# c, ]: o3 w, n* }
one影相得唔得架?呢樣好緊要TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ i! k" {" M7 |
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' z# b4 p: F, x) K- p3 B' U
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
$ w; i+ g; X2 i8 ~- {1 u; W# f下, 係玩game熱定係普通用都熱呀5.39.217.76; k! j: Z- x9 d7 d
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
: }7 i6 C$ _. @  D2 e係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
2 E' \& a7 {* i( l$ Xtvb now,tvbnow,bttvb近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒' d) F6 D5 w" C/ T5 ~& z0 i" p
一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
6 A  o) j$ b/ Z( \5.39.217.76如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
+ Q# N  j& i% c: I5.39.217.76係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左5.39.217.76% W# i& D: y, W3 F
你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
5.39.217.76) K9 v+ N5 z3 a( E( W) v$ d2 J
咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部