返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ S- W: X! \( r) l* P+ L* m  p
我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎
: D  L$ n) f3 t* q/ V我覺得one幾好, 自己都用緊5.39.217.76* |( \, U$ E/ O" t) A
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
# m) P) {. R* J; Mtvb now,tvbnow,bttvbone易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
( d' K, H" v% H# ^4 q9 d. i7 W! O6 ]tvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
3 R' ]0 D+ R1 |: W9 o, x% i2 f& Z下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
5.39.217.768 J2 i! `- }2 D( T2 N  m
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?公仔箱論壇8 k: u+ n9 K% X. D- M! c8 L
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
9 x, L$ e5 d4 N公仔箱論壇係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  M$ {' y- `' Y/ G$ |0 @8 J5 Y
one易唔易用呀?順嗎?
2 M$ N" k0 [+ y+ \) q& h5.39.217.76sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
- k9 p. ?* r# f) J, m5.39.217.76易用呀, htc機既sense ui都好好用架
; |2 w# q0 J0 t- r0 `tvb now,tvbnow,bttvb順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
; l9 y- x7 R9 Q+ F: a! @易用呀, htc機既sense ui都好好用架公仔箱論壇' s* Q9 l" h1 L: N- v
順, 我玩game同睇片都冇lag過tvb now,tvbnow,bttvb2 ?( X: |- w$ k" ~
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
; ]* S; V0 }$ B) j1 c# G
agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
* _/ z$ W" t0 ^0 C: J# E. D1 U公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
- Y$ f/ U+ E5 l2 z- ^- ^4 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
' ~. \- R. b5 g4 _' y6 V" K2 w公仔箱論壇係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
8 _) O- F9 q" h3 F公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
8 O1 t; F. j  M# b! |/ e& v5.39.217.76下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
7 a; \1 N% B) cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?tvb now,tvbnow,bttvb2 V2 U7 x. @$ b9 n( a9 q( j7 Z
sweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
* o! z; `5 v; l' q公仔箱論壇S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
6 {6 j- i# P9 S$ s9 R公仔箱論壇S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好Dtvb now,tvbnow,bttvb) N( A: D( c0 W8 P
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
5.39.217.762 ]8 L3 I# G; g: E+ m
原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one5.39.217.766 d+ t' o4 u$ A- q( r
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
% k9 v# p- X( L$ a& eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌