返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D2 S0 s) k* V7 \; x0 y
布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
, W  {9 I: Z* m& W/ A0 \! J8 ^5.39.217.76真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多5.39.217.76$ y$ z3 d" \+ _+ {# \8 f2 O
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 N" T  y( V% B- m4 V
s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊
6 K; y4 j* o4 Y/ U% E公仔箱論壇点解samsung的设计师没啥新创意的?
* S- F! q% [* X3 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
5.39.217.76* `  J2 F; F- [/ s
s4個mon好差?不過大dd@@公仔箱論壇( l2 c/ n$ i6 @* w* a
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
& H/ \4 P4 p  ?. }& ftvb now,tvbnow,bttvb3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...
- w. o' s# o; J7 @  Zone個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
8 |# B* ^* O9 }% D3 J; c5.39.217.76而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
+ u( D# R) Z# }* Q9 y( ^; p( g2 D; [, c部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
* C7 |0 J0 [  j+ ]( {部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右/ L: m* C1 V1 V$ A* |
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
5.39.217.768 D: |3 d/ t0 l" D
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
1 _# \; ?$ g; l" k; ]/ I# |$ P部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右公仔箱論壇7 Z3 r  @: J6 i1 g" C* [
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
) j3 l  l" N5 q5 J+ }) m公仔箱論壇下點解得返8gb? d app冇得del咩
5.39.217.76% Y1 a  c2 U8 u% ?+ H- ~' a/ _1 ?
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
: f) h! D  X9 K8 z) N- _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
) t: ]) J5 D! }' {公仔箱論壇你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
' D0 R5 o# I) n$ H. F: v( W( {' i下點解得返8gb? d app冇得del咩
1 G6 \) H; {& n/ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
, u* c1 m* E- n1 J6 l3 B* ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快