返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
. \- G+ u7 A0 b* l& `布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
  Z0 H5 I8 _$ Q7 _: I1 q; g9 t& B9 M真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多$ u' Z1 v. f* F2 k* Q' }
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
公仔箱論壇" `8 y  r; C2 z: i6 r4 B# B1 _
s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊5.39.217.76, o; Z- |! c  _. [$ ]; [4 Y
点解samsung的设计师没啥新创意的?% y  _  R- H$ m1 x# [
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
. x2 m" U4 F3 Y, o( L: ]: i3 O5.39.217.76s4個mon好差?不過大dd@@
+ C3 _. y! m: z/ F0 t$ M公仔箱論壇9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
' M" u; d9 s, o4 `' y3 g
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...5.39.217.762 f3 T6 j" ]7 Z# m
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d6 B/ {+ x  e$ r7 g. g5 h1 b( T
而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
4 F7 V5 b0 ~& T  d+ I% X8 _: \5.39.217.76部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,公仔箱論壇  y( @  T: z+ p8 [: F
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右tvb now,tvbnow,bttvb, P! F" C& G3 v- k) c
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
# J1 K  K8 }. n. h6 e2 e/ N2 q" hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
5 c4 c2 C' k6 S2 y1 ], l7 B1 @- I- Qtvb now,tvbnow,bttvb部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右5.39.217.76: F. V, g9 p  B& V8 g2 C+ O8 W
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
% p  M: B2 ]# d0 x5 j; N5.39.217.76下點解得返8gb? d app冇得del咩
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( a3 g# ?: u  ~4 u9 a
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架+ q2 B' H" z2 v; _
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
, J0 B* l/ }6 \3 F2 k你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
6 B0 I) k* Q6 i( {6 @) ftvb now,tvbnow,bttvb下點解得返8gb? d app冇得del咩
5 Z0 s# b  p( I+ M公仔箱論壇9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
; }; ?9 A, G# _公仔箱論壇就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快