返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
# M- e- Q& a9 P' b& z9 V一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
* W3 D- R( d( R# `5 o( q下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好. H3 c, _; I9 Q( U
你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
5.39.217.763 U; h% _; _% {: j( E
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
tvb now,tvbnow,bttvb* u( d1 D/ }1 u6 `) Y
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?公仔箱論壇9 A# ]$ O# g3 u7 A
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
& s: B& F/ v! A" N. m聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
# e( \  n, h% m6 x, Z5 d% k
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
% ^7 u' \0 U8 A/ v; ?- I6 J5.39.217.76米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
; l. M) F, x) c- p0 y+ q0 c. J
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
4 X- Z2 s( a  M' _' Z: ^好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
& P. a; N- ]; f3 Z1 H) }1 B/ C0 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ P- d5 u. U* X4 B1 }
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% U; ^- K" r/ y( ^' A1 i& ?
下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" H% L3 A6 H2 N2 r
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del# l2 m" I/ S, v! c9 h8 K. W
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
- `0 V* D# @' w  c. \咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
9 l2 i  F' K, ^; u6 c6 b( D4 P5 B& sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d% T5 ]. O% B; t% T  M
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
8 }3 C' o' r) P3 Q' w. t$ u5.39.217.76我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
, z- c, o: O  y好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d: _( {& d4 [. S8 v
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
公仔箱論壇9 q0 l$ J1 ^5 ]( C( _; w
one係咪最新個部?公仔箱論壇- o1 B" H, N& R
呢部好嗎?
& W3 `( a: f8 G6 H# ctvb now,tvbnow,bttvb我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
9 q3 F: x7 f; ^. \公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
# H/ L- K1 f  A8 t
咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...% s3 T6 S* [2 z' d9 A/ h
syrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
4 \  {, {, `& d, a公仔箱論壇咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??