返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-16 02:54 AM 發表

,我这里都好早,凌晨3点
咁仲唔去訓~~

我依度其實已經中午11點了
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-16 03:20 AM 發表

吾舍得你 ,但是真系要睡啦!
眼好痛
晚安啦!
晚安啦~~~:sleeps:
輝仔~~!!!我嚟探下你.
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-27 03:32 PM 發表

哈哈。。好耐唔见你了。。。近黎 好吗。。?
慘啦, 打錯字, 我想打 "輝哥" 唔係"輝仔"
我.....几好呀~~!!係有D忙....
今夜我得閒但新屋就冇人
返嚟走走就入嚟打招呼...
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 03:37 PM 發表
嘉嘉继续帮大佬招亲。。
我闪先。。唔是猪命冻过水。。
放心啦.....感恩節只食火雞...冇人食豬架...
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-27 03:42 PM 發表

哈哈。。唔紧要啦。。都系一句。。
我都好像好耐我去新屋了。。去睇下就走了。。
係呀~~!! 都唔見你去果度....去到都唔打招呼
果邊間蛇店係唔係你開架?
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-27 03:48 PM 發表

我开既有我既名的。。
係...wor....傻咗...
輝哥最近搞邊科?
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 03:53 PM 發表
又闪返来啦。。
大师兄讲我坏话。。
继续招亲。。
viento要做辉哥的二奶吗??
我唔做細架...一做就要做大
你連我係邊個都未知就亂幫輝哥招親,小心你小命不保
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-27 03:58 PM 發表

哈哈。。咩都搞。。
輝哥壞壞....咩都搞...小心身體
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 04:08 PM 發表

哦。。咁要问下当事人要唔要大婆先。。
是喔。。没自我介绍。。。我是肥猪,四人帮的镇帮之猪。。
点称呼你啊。。
原來你就係四弟....幫我問候lala仔wor...
叫我形風
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 04:18 PM 發表

我唔是四弟啊。。四弟是walala啊。。
我是肥猪。。
你排第四但唔係四弟
lala仔先係四弟....咁你老几呀?
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 04:30 PM 發表

我唔是排第四的。。
我没排名。。。
我又搞錯咗
人老咗....記性真差....
原帖由 ngls 於 2008-11-27 04:31 PM 發表

请问你系辉哥边阁阿。。。。。
依個係一個好問題...........不過.............我唔識答
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-27 04:33 PM 發表

佢系我四人帮既镇帮之猪。。唔系老四。。
輝哥, 你飲完茶返嚟啦??? 有冇打包蝦蛟糯米雞呀??
原帖由 ngls 於 2008-11-27 04:43 PM 發表

现在才招二奶。。。这么快就有三奶??
佢招親招到傻咗, 可能佢記錯幫自己招緊, 即係話佢已經有咗大婆同二奶, 依家親自己招三奶..