返回列表 回復 發帖

你地覺得new htc one定係s4好d呀?

兩部都係近期大熱既機皇, 又差唔多時間出, 你地覺得邊部好d呢?
我就覺得ONE好D, 起碼有明顯改進, S4真係同之前差唔多
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好dtvb now,tvbnow,bttvb( y  U" `5 r* K- n
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 04:17 AM
9 o: Z# G& T) W係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
% H; L/ k, e. r# yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-5-1 04:34 AM
: W3 {8 @/ ]# qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 q0 ]# B% L$ h1 A
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣公仔箱論壇: [  A1 S( O! L# H+ a4 d+ x" \  u6 \9 p
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:52 AM
- q" r' l/ u" D$5898呀, 我覺得太貴
! k: G( Y0 C% H5 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
9 z% c% v. P; B+ y3 w1 ^2 v係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
( J/ S$ j- C7 y* _米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:51 AM
0 O; w; l3 Q, D& a. f0 C. J
咁一定係...話晒都金屬殼, s4都係用膠殼咋, 質感冇得比
& p* W& X) U7 _3 r$ a& L  a
$5898呀, 我覺得太貴
5 u+ f5 l1 ]. e* s) z4 ^& ytvb now,tvbnow,bttvb而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價: R+ {2 ^( c, b6 `! d+ A# y" b
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, X. m7 _" P( g' M* f
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
8 X- j5 w+ ?% A" r+ D2 V) j
$5898呀, 我覺得太貴TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ _9 s' I: a3 Z) Y; X! }/ p* |
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價公仔箱論壇5 X8 }( D, h, H' ?- z4 ^5 |
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
+ t3 q2 K- ~2 w; @下咁貴5.39.217.76: T4 D! L( \9 W8 U+ t' L8 r
佢咁樣分兩個版本賣...有d搵笨咁...
8 o/ s; V- s4 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
% R; P8 n6 f! ]$ ~( F; x$ w2 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 05:25 AM
8 a* q; |+ w- T" j* m( K9 etvb now,tvbnow,bttvbreally?等我仲以為真係8核, 咁搞法又真係唔值成6千蚊喎...
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
) f' q6 ?- ^6 k  m8 N) Y; }5 L, BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-5-1 05:58 AM
公仔箱論壇) w0 y; u- @( j8 q$ b
今次sense 5 d功能幾正, sense tv都夠得意啦
陸版的NEW ONE就完美, 可裝記憶卡, 其他版就不行
3 E7 O6 w1 n. k5.39.217.76如果是NEW ONE是陸版我會買, 否則還是會選S4
one!!!!!!!!