返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& Z! @  F- V7 h) j9 _, d0 @+ m
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
( x0 |' i" C# T. G
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
* v- p" {7 |/ s* I公仔箱論壇呢部好唔好用?未用過htc機
1 j4 z9 W8 i; ~+ m' a# o公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
* Y4 L3 \3 I" W& {5 O公仔箱論壇我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
/ B! x; m2 P5 Z0 I7 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
8 n6 l+ x  h) F3 I我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 b- }1 k# ~( H3 U
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
1 Z2 H# \) G/ I. J' H, j" N6 }! \公仔箱論壇唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1% u/ z9 {  _) l  ]& C
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去tvb now,tvbnow,bttvb& w) t" @' V5 h7 M. D7 a
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ U; M! Y2 Y5 q$ f
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
$ `9 @. k- T( j, s1 Y# P
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛  @# g" m1 z$ |5 h& h  k
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
9 ~0 s5 @" t% P& z- X3 C係呀, 我覺得白色幾好
) [2 a1 D% `! r1 ~而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!5.39.217.76" w2 `% ^, A' w' g
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
+ ?4 M. N' |; P0 w/ N, m7 U: p7 p
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
: r+ g; z, N  q! J- {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
6 o, G7 }! x, y, ^2 ttvb now,tvbnow,bttvb呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁+ R- O* o7 V& O2 R/ j% H- ^0 Z4 i
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=120378 m$ V4 z  F9 ?, d# O: f
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
/ t0 f# T- n& |) ^  d2 t; z2 c真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
# Y, ?" o2 l; ^1 E- G, P; wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
& M7 L$ R/ P, K/ E! s$ j2 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
+ z4 u& Z; B& I  U2 `
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU