返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
$ S: }2 T! Y' T/ u樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
# v  U1 j* o& b0 J6 z! Q呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
3 P- w9 L/ s6 X5 Z' |. f5.39.217.76呢部好唔好用?未用過htc機, m% b# e. z) S
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ j- o" ^8 z; s3 S
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的6 \( y  K8 ?9 c0 n! w% C0 U; u' Q
同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +13 K/ Y' j* M5 f/ K1 _. q
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
8 Q& q2 b' T# |+ c* d# racefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
2 l* e3 V2 r- P4 {0 p& Q( mtvb now,tvbnow,bttvb唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1tvb now,tvbnow,bttvb+ L7 P# ~" x9 ?" {) m7 R
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去5.39.217.762 j3 Q5 B2 `$ |
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* s. e- D  v, w$ I9 ]" Z) K6 ]  p
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 i* \; D* y. A5 c  [' {
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛tvb now,tvbnow,bttvb/ e, C* H7 Z4 }( g) k1 E4 p
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
1 {  Z- l7 S4 _' V0 k
係呀, 我覺得白色幾好
4 \. D& J+ o8 u0 P( o. Ftvb now,tvbnow,bttvb而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
2 L% D" [* p* F* k: u: J8 g5.39.217.76樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
公仔箱論壇, ~5 L# z$ |! n% T! K; G! b
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 \) P) J3 N% v2 P) E- T
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
5 ^& U, r% e- ~7 M2 l4 h: Q呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁5.39.217.76  Z4 W- I' v1 H! q% h
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
3 L0 f- }% U- T5 Y4 X( A& rtvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
& {/ M' M0 M1 z0 g- p1 Y& G
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
tvb now,tvbnow,bttvb) u* G; y2 Z. s, e' Z' C
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
" Q3 h, p+ t; F" m1 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
& g4 Y+ L$ a" i! i- s9 t" R+ T  t# v2 p9 B
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU