返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1公仔箱論壇/ Y. z% N" c' e6 G6 h! j
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1
6 M3 U  w- A  |; C4 z5 ?' d3 k& R# A成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
: H6 n$ C0 F' o( a, [- q- I& E: J沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
5.39.217.76  ]) l" E( A. D2 t8 c
下, 咁搵笨
! ~! A7 P8 r! t/ \不過佢3g同4g係咪同時出先?
6 t' a( }( e1 I9 p$ d' {& r1 f
下, 咁搵笨
/ n, c: [9 _4 E3 L不過佢3g同4g係咪同時出先?
5 c5 W& V) n& z: _  n, lmaydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) {5 z- N! P9 l
唔係呀, 4G版聽講會再遲D, e# }8 J2 ^! }1 [
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+
( s4 }- ?8 l$ |; D成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...5.39.217.76& A/ [+ N* S, l3 u
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+5.39.217.76) @2 P' `/ q; t$ S( L$ x; _
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
% l7 \9 s! \, S, }0 ptvb now,tvbnow,bttvbskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
  e2 q, e9 E. `2 H% N9 T; @$ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下..乜咁樣架
, ?2 ?1 Q3 c, E, Q. [) R  |& qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
2 I' c2 b$ \* A; K公仔箱論壇依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d9 t% |0 ~  d: o/ S, K
一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
9 O0 _5 y! E! ]- ?" A' j, L5.39.217.76呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
tvb now,tvbnow,bttvb( s8 d# C+ K  `% q: u
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
# i1 R% f) N# [3 W2 g' l3 jtvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
2 T6 P* {( R% q
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d
7 |* K9 r# x! B6 c+ Z' d1 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
  W" s" R1 D/ o* k; xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊
: P$ S# B$ V; H8 D2 `5 W+ A, M6 ?agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
# u* H) }+ u) ~* k/ N7 V- n" sbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
5.39.217.761 G2 E) I5 F1 {  U3 h  P. X
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題
9 ^! y" K) z6 D( [9 k9 L, B公仔箱論壇btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
/ c! C9 T0 ]( p  x( x: zagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
- t2 A/ a' m0 y. z4 D9 ^8 _5.39.217.76bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
6 g5 ?! Q1 s. A係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯tvb now,tvbnow,bttvb6 q4 C7 r& L  P2 s0 F
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁