返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+17 ^' S) k  L( l% I3 g" _8 i5 c) }5 {
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1
9 I5 ]- P$ ~" x2 q4 O& @2 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
# Q6 q+ o1 \# {9 T) L7 V2 N沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
4 A1 C# ?9 y+ a0 {. B下, 咁搵笨5.39.217.76* t$ m2 [. q  j. _0 O, S
不過佢3g同4g係咪同時出先?
( Z: C2 K+ R/ p# r+ F5.39.217.76下, 咁搵笨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: K3 S. t' ^9 U* I2 d5 I0 L
不過佢3g同4g係咪同時出先?5.39.217.76$ C) ~7 e: [8 X/ y) S+ {
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
$ W5 c  P* `8 O* b; F5.39.217.76唔係呀, 4G版聽講會再遲D
, t# V% Q: e) B不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+5.39.217.76: W5 S; n+ X2 `
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
0 H: F3 T" [) m- ^% _0 }公仔箱論壇依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+tvb now,tvbnow,bttvb: E; r( t5 R! {3 m( P4 j! w
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.; q, S; H- u0 B2 a2 l# ?
skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
$ N& u% G& K; p. U( q6 o" b下..乜咁樣架
' U' K! ]% Y. _# htvb now,tvbnow,bttvbS4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...' D$ v4 K+ D9 |! q5 a) K* h% t) |
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d# z7 Q6 ]3 M6 R: P
一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
& Z" D$ G$ g0 i& X8 l& v呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
( \/ ^1 s0 {1 T3 K. A5 ~5.39.217.76呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢公仔箱論壇  I* Q$ @, s5 c5 k2 \& T& {& D
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
6 w/ O5 f  c  {1 u; i, q8 ~我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d
6 F9 S+ a3 l/ Z1 x/ j& G, a2 r今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
& X$ z& s1 g# |& ?4 y5.39.217.76agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊
% C3 @) P6 m6 ]4 Z& X( {5.39.217.76agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
$ E" x2 y; E" M- [5.39.217.76bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
1 X) N/ R) `0 D' t! w5 itvb now,tvbnow,bttvb係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題' {5 b& [7 p- S' @4 e0 G. C
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
8 S! i0 Q- H, }9 _/ b, b7 @agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重5.39.217.76+ W+ r' `+ m7 m: I9 @
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
5.39.217.762 S, R: X' F1 P5 E& W. ^
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯公仔箱論壇6 X- F: H" P9 U% j3 `
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁