返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% o% f$ K. R: R& l- g# x; Q8 e
想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎公仔箱論壇( p/ R: e! R% Y/ X/ @: o
希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐公仔箱論壇  D% X& m2 p- j
! D% _* Z, K5 J+ Q, B: a公仔箱論壇巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
% K/ o5 c! j5 X0 a  h; Ktvb now,tvbnow,bttvb係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎  w9 r$ [: t  Q: ^: k! d
希望嬴到部one返黎!* s; g- a" \5 Y! r: |$ o! k3 O
iamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
% N) e' ?8 r/ l  Q  V公仔箱論壇我運氣唔好...都唔敢諗呢樣TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) T8 k; k3 M: h) f: n3 @3 q. F
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
0 I7 Y, k$ j$ I" f% ttvb now,tvbnow,bttvb我運氣唔好...都唔敢諗呢樣) N+ j; o, Y! @$ w5 J
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
4 u) {* a0 B, N, }  y) F* wi.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 @5 E( S/ L" W# q& E
影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐公仔箱論壇4 ]3 R: N% v  a7 O
! s& U5 `+ U8 P& A7 k& L! U+ j9 v巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
: K. G5 O( G  r1 N+ P, m6 Aone唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
" d; X3 \2 p6 v% ~0 i你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
3 `$ \# Y# V8 G8 p
如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
0 a/ I  ?0 G9 O$ p2 I公仔箱論壇one唔係得400萬像素咋咩?
; h0 g9 p( H. I. ^公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
; c3 d8 B0 ]+ Z$ B( ~) eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
( s% L+ j; o; b+ [公仔箱論壇one唔係得400萬像素咋咩?' u9 ~( \4 ~% D$ O
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
公仔箱論壇2 ?! W6 c0 z" @7 }2 G8 h
但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
公仔箱論壇$ ~* |" o$ U) n& ?! J7 e: @
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
0 D: e7 S- M& m& a8 G$ B( i8 m; _巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
) F% M. ^' P! {4 L. ]6 \, A9 ayes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
6 P8 S2 P( K4 V# W3 J6 d5.39.217.76不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
+ b! u+ n9 ]4 A5 F% [, zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過聽講好多人訂....tvb now,tvbnow,bttvb2 v4 y1 s3 w% C/ B. M6 t8 \, D
bombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
' s1 K) p! N) O: D, i: qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到