返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
0 v# {& I& [$ H! Z5.39.217.76師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦. i9 `3 A- N5 r( M* |+ Q
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
! s# W1 ?4 ~% P黑色真係好型@@
5 s; I+ A4 h! F7 f0 D5.39.217.76我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正公仔箱論壇' z: g% p& l3 x, s. o  g
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5btvb now,tvbnow,bttvb- t5 E8 y2 u8 O: ^+ Z
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ^3 y& P+ U, [  a, I* O
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正3 S# z- `3 b9 m! r& O& \
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨5.39.217.76' N3 ]+ e5 L# F8 o5 l- P
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
6 ?% }9 c1 ]# r0 q. t4 C+ }- X我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 N* o: s) W5 `% q0 G0 i
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
6 a, j6 e3 f: v公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)
! F( X8 x2 Q8 i' r+ vtvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
tvb now,tvbnow,bttvb1 V$ N5 j5 z1 i- F2 k4 K8 z% j8 l( F6 X
我就鍾意one多d(所以訂左one); b, d$ b% m2 @; ^* v0 w
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價5.39.217.76; q! T+ j1 x8 P% c/ J
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
2 @& t' T5 d% G$ D" @
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvb now,tvbnow,bttvb2 A& k- W- G1 H) |9 [
同埋我覺得one影相靚d
1 o& S4 S& _- z我就鍾意one多d(所以訂左one)
3 q0 M- K* D# _; P# aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價公仔箱論壇. V- i) p: r0 I2 U! K
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
# C- y! u$ w2 ~( i公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?
% }3 s3 [: c0 D4 O
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵9 F- O& S/ i2 `9 n. I1 c( M3 W, y
同埋我覺得one影相靚d
7 r) ?1 [* S, m# G, c5.39.217.76你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
0 _5 F, D* @$ S. S) Y/ @2 I" ntvb now,tvbnow,bttvb如果講像素既話唔係S4高D咩
/ Y9 \2 S( @. i: W$ Y  Z2 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但S4好似都多左好多新功能..?
9 R, J: n6 A/ ^: S# stvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
5.39.217.76+ \( ], T+ c: ^' L7 I4 J
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
  q! m2 }. W+ X0 _, sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
4 `9 \8 w- E+ [0 {2 ?7 ?
如果講像素既話唔係S4高D咩
+ Y6 O% K: e* p. y; ptvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
0 g: y( o" E  t. N1 i4 n$ e但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊+ V7 X4 A9 V' ?( y3 N$ C$ D; q
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
$ J3 [! l: _6 w% o, M, jtvb now,tvbnow,bttvb佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電5.39.217.76/ J! ]8 D, H, a
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
( T* `! B& F" Y. z/ i2 E1 X! bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
6 L% F; |7 v( Q% J; T如果係咁咁真係唔洗考慮....