返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@5.39.217.76) e& X9 H  _* U) M3 }) ^
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
# y' D8 o! m! u5 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
* o: B1 Q, ~( K% j( m( S' J黑色真係好型@@
3 ~5 h' U( ^) W/ X$ ]8 A" R5.39.217.76我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正* r8 z( g( I6 s9 Y/ k# N% o6 C
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b5.39.217.76* h0 q, y' ~8 t
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 _+ @0 h1 ?/ _
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正0 f/ G9 s7 n, [1 t- l
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
2 k; V; Y" s$ E9 d# v# R% n沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
公仔箱論壇; r% r5 x- m+ s( w
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
& E  D% ]/ w/ i. D0 i1 C/ L, Z) bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
! b& I3 F8 N3 w  M  m+ Y; h1 ~
我就鍾意one多d(所以訂左one)
; h2 C% s7 H% k1 G& W# b( xs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
+ a8 b: W6 A9 i! w4 g: `我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. c5 \- N; {: D$ p( @) r
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 V- r2 G% A; K7 n/ K9 ?
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
5.39.217.769 @& T, X7 Y+ I" i" B! r2 v7 X
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵5.39.217.76* Y% {8 W1 ~/ k) U
同埋我覺得one影相靚d
4 y1 y" S: [) x/ [/ n4 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)
4 [3 H: ?) a; [8 I5.39.217.76s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價5.39.217.76  W" B6 x% @" S& v3 V. K# C* d1 T
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
' |2 b( L5 `/ R, y" A8 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但S4好似都多左好多新功能..?
7 _; s6 z) N' [% l2 [; g5.39.217.76agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵公仔箱論壇" \* k" o, K( H9 m% {0 G, i
同埋我覺得one影相靚dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  u3 {7 E4 ]. i+ U9 {# C2 b3 A  D
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
5 s7 `# Z  p( P7 @: N: l7 i- C如果講像素既話唔係S4高D咩
5.39.217.76" i1 n  A: ?, o( Q, Z0 b7 A8 h; ]' T& K
但S4好似都多左好多新功能..?$ u. C* l+ a$ \" y( J
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
" q1 Q! S2 b6 ?) V2 k( O
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
! [1 x4 D( t, a) z3 N同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
tvb now,tvbnow,bttvb  ~) S9 m5 h" ?
如果講像素既話唔係S4高D咩tvb now,tvbnow,bttvb* W. e3 Q1 c6 x: w9 m. t
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
( g# j2 A& x, x: E公仔箱論壇但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# }7 L  R: e  ], u1 m
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: a2 s& W1 b, m5 m
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvb now,tvbnow,bttvb: ?4 b* |6 K3 G/ |& X$ p
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
, T% Q& |; s, s樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
- O7 i6 `% u4 ~, p/ v) z
如果係咁咁真係唔洗考慮....