返回列表 回復 發帖
jackson兄!你一定第一啦!:onion14:
原帖由 chu553358 於 2008-2-2 08:17 AM 發表
今期以利物浦同維拉做主力
希望利記唔好令人失望
我也希望啦!我也是买了一些啊!:014:
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-2 11:42 AM 發表

哈哈,呢期我都一样支持利记!:onion14:
仲买咗Torres添,
希望佢可以入波啦。。
他当然要进球啦!:024:
哈哈哈!全部人都看好torres啊!:024:
torres 冲冲冲!!:024: :024:
jackson兄!这几期你会用那几位球员啊!
放一点料来啊!
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-21 11:47 PM 發表
大家好啊!
俾個Tips各位,
呢期Chelsea(车仔)&Spurs(热刺)会休息一场!
因为呢两队下星期有联赛杯决赛!
如果你哋有买呢两個球会嘅球员,
应该知道点做啦。。。。
但如果该球员已经"起价',
你哋都可以考虑下卖 ...
这也没办法啦!
有下场才有分拿啊!
那大家记得卖掉车仔和热刺的球员啦!
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-22 10:29 PM 發表

杰兄呢期唔知有乜心水呢??
我都好想买曼联中场球员,
但就唔知边位会打正选,
C罗就肯定落场,但真係太贵喇。。。
Giggs都几贵!但可以客串前锋角色,
其实我想买Anderson,
最近佢嘅表现非常出色,
但就唔知Ferguson会唔会派Schole ...
哈哈哈!不好意思啊!
现在才来啊!
Anderson昨天都没有下场啊!
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-26 08:23 PM 發表

哈哈。。。都係撞采姐!
呢排买餐啲后卫都入波!  
我看今季的第一名一定是你啦!!
记得到时分一点点钱来给大家啊!
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-27 10:19 PM 發表

哈哈。。杰兄,
你知我冇乜钱啦。。。。
如果唔係,一定支持你开嘅赌波盘,
之前Sport Game我都输到唔咁再搞,
期期都知道有至少六百几位会员参加,
因为呢個係我嘅Sports Game排 ...
哈哈哈!以后赢了这FF的钱就要买我开得过关盘啦!
那里能追得你啦!
我期期都拿到40-70之间:019:
你就期期拿100以上!
那你就要给我们一些tips啦!
原帖由 jacksonkua 於 2008-2-28 11:25 AM 發表

我最担心搞到大家一齐同我搭沉船。。。
哈哈。。如果真係可以赢啲钱返来,
一定会支持你嘅波盘!
可能星期六同大家分享下我买啲乜球员啦。。
因为依家仲有好多新闻都未经证实,
所以通常我 ...
好啊! 等你的贴士啦!
不要等到last min才给啊!:onion31:
hahaha..... i also got little point only :019:
jackson兄 果 然 是 识 球 之 人 啊 ! :onion05: :onion05:
我 不 知 道 几 时 才 能 .......啊 ! :019: :019:
下 个 星 期 有 四 队 有 踢 两 场 比 赛 啊 ! :onion14:

回復 #271 altooooon 的帖子

i think should be no problem....
if Keane can buy some quality player then everything will be fine....:onion14:
我 还 是 不 看 啦 !
免 得 伤 心 啊 ! :019: :019: