返回列表 回復 發帖

★★★TVBNOW FANTASY FOOTBALL★★★ 讨论区

谁对★★★TVBNOW FANTASY FOOTBALL★★★有任何心水或者是心得!
那就在此贴提出啦!这里也可以是 ★★★TVBNOW FANTASY FOOTBALL★★★的吹水区啊!
大家来交换心得啊!:014:

評分次數

• jacksonkua

我就觉得那一队对到DERBY的队的球员一定会有惭获啊!
回復 jacksonkua
我想jackson兄也会倍我们一起吹"天光"啦!
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-17 01:39 PM 發表
哈哈!
冇问题啦,如果第二日冇做工!
哈哈,唔知有冇人会买Derby球员?
祝大家买啱球员啦。。
好啊!没问题啊!
我想应该不会有人会去买DERBY的球员kua!
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-17 05:59 PM 發表
哈哈,今日同昨日应该係足球天地最热闹嘅。。。:onion14:
多谢各位波友支持!:onion18:

哈哈,之前Sport Game就係睇运气+赌注,
依家FF就要靠眼光啦。。 ...
我看jackson兄的眼光一定很好啦!
过多一点tips来啊!
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-17 06:36 PM 發表

哈哈,眼光就冇啦!
净係之前都有搞过FF,
其实大家玩几场之后,
应该会"迷"上,
依家咁多人支持,
一定好好玩,(我睇最终可能会有三個Group)
而难度都高咗好多。。。 ...
我也希望能开到四个group啊!:014:
原帖由 chu553358 於 2008-1-18 09:47 AM 發表
我今個星期主力買左熱刺同阿仙奴既球員
好一个枪手迷啊!
哈哈哈!阿记大胜啦!jackson兄一定拿第一啦!:014:
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-19 10:32 PM 發表
哈哈!希望係咁啦。。。
其实利记球员都几"底"买,
不过Ben Sir用人好难抓摸!!
Torres又太贵咯。。。
有时候又分分钟冇得落场。
那就是罗!我要买C罗也没得买啊!太贵啦!
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-20 01:38 AM 發表
大家多啲来讨论吓啦。。。
呢度就来变咗Fantasy Football-版主讨论室啦。。。。
哈哈哈!
那你就要叫多一点人来啊!
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-20 01:36 AM 發表
哈哈,买咗C罗,
可能要买其他四位唔识嘅球员!
不过C罗係信心保证!
你睇,又入波啦。。。
哈哈哈!不过ader也进球啦!
又进两球啦!
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-20 01:34 AM 發表
哈哈,我冇可能罗高分啦,
因为Bendtner都冇落场。。。
杰兄买咗啲乜好球员啊??
我也没有买很好的球员啊!
原帖由 feimiao0 於 2008-1-20 04:50 AM 發表

搞咁大?
过来蒲下头先。。。
算你知道怕啊!
原帖由 green_lemon 於 2008-1-20 04:26 PM 發表
TVBNOW2 Top 10

Member List
Rank         Team         Points
1 Leeds United         1,907.00
2 PenangMan_U         1,745.00
3 burnthome         1,593.50
4 S-T-E-V-E-86         1,407.50
5 cheewai       ...
那些千多分的会员已经被取消资格啦!
我排第几也不知道啦!:019:
好像是排到很远啦!:019:
要加油加油啦!:024: :024:
希望大家一起加油加油啦!:014: :onion14:
這個星期休息啊﹗:014: