返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-20 01:34 AM 發表
哈哈,我冇可能罗高分啦,
因为Bendtner都冇落场。。。
杰兄买咗啲乜好球员啊??
我也没有买很好的球员啊!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-20 02:09 AM 發表

哈哈哈!
那你就要叫多一点人来啊!
冇来"讨论"冇奖金啊。。。哈哈!
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-20 03:02 AM 發表

冇来"讨论"冇奖金啊。。。哈哈!
搞咁大?
过来蒲下头先。。。
喵喵喵
点解我买的torres未打先扣分???
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-1-20 04:50 AM 發表

搞咁大?
过来蒲下头先。。。
算你知道怕啊!
哈哈。。。好似有效喔。。。
希望大家可以多啲分享吓经验啦。。

嗨feimiao兄,未打先扣分??
唔明白?Torres都几靓仔,
应该冇乜可能啦。。。

我帮你Check吓啦。。。
Member List
Rank Team Points
1 Shohoku 1,813.00
2 anguscat 1,503.50
3 JAvier 1,371.00
4 tang6620 1,358.00
5 WSG 1,277.50
6 ManUtd 1110 1,266.00
7 Magic FC 1,083.00
8 見人就隊 704.50
9 20cents 82.50
10 jacksonkua 77.00

第一论超过一千分??哈哈!
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-20 12:13 PM 發表
Member List
Rank Team Points
1 Shohoku 1,813.00
2 anguscat 1,503.50
3 JAvier 1,371.00
4 tang6620 1,358.00
5 WSG 1,277.50
6 ManUtd 1110 1,266.00
7 Magic FC 1,083.00
8 見人就隊  ...
恭喜jack兄暂时排第二呀~~
那些1000+和700+的都会被取消资格~~~
我凌晨4点去看我排25位。。。现在去看上升到17位。。。but...中间这段时间没有球赛啊?
無啦啦上升了8级
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-1-20 12:22 PM 發表
我凌晨4点去看我排25位。。。现在去看上升到17位。。。but...中间这段时间没有球赛啊?
無啦啦上升了8级
那就要恭喜你啦~~~~星期二我就会公布排名了~~~敬请留意~~!!
原帖由 canz85 於 2008-1-20 12:37 PM 發表

那就要恭喜你啦~~~~星期二我就会公布排名了~~~敬请留意~~!!
有什么好恭喜咧。。。:019:
大把人拿超过一千分。。。我只得区区几十分。。。
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-1-20 12:48 PM 發表

有什么好恭喜咧。。。:019:
大把人拿超过一千分。。。我只得区区几十分。。。
一千分和 700分的都被取消资格了~~:014:

回復 #42 canz85 的帖子

为什么呢? 700分的没人认领名字?一千分的呢?
喵喵喵
还有为什么看Weekly Performance时,前面的球队在19星期时有分数???偷步
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-1-20 01:02 PM 發表
还有为什么看Weekly Performance时,前面的球队在19星期时有分数???偷步
全部不是新的id的都会被资格~~