返回列表 回復 發帖
抄拿督大肚腩嘅

第一場: 曼聯(主)vs 熱刺(客)
1. 曼聯(主)3-2 熱刺(客)
2. 主勝
3. 3球以上

第二場: 諾域治(主)vs 水晶宮(客)
1. 諾域治(主)0-0 水晶宮(客)
2. 和
3. 0球

第三場: 車路士(主 ...
Anonymous 發表於 2015-8-2 02:27 PM
聽聞有個匿名抄我左既答案....
拿督大人估籃球好似叻D
lhy92725 發表於 2015-8-2 02:31 PM
如果兩樣都咁準就唔洗做囉~
第一場:修咸頓(主)VS 愛華頓(客)
1. 修咸頓(主)2:1 愛華頓(客)
2. 主勝
3. 3球

第二場:史雲斯(主)VS 紐卡素(客)
1. 史雲斯(主)2:0 紐卡素(客)
2. 主勝
3. 2球

第三場:水晶宮(主)VS 阿仙奴(客)
1. 水晶宮(主)1:2 阿仙奴(客)
2. 客勝
3. 3球

第四場:曼城(主)VS 車路士(客)
1. 曼城(主)1:1 車路士(客)
2. 和
3. 2球
謝謝貓貓錢錢~
第一場:曼聯(主)VS 紐卡素(客)
1. 曼聯(主)3-1 紐卡素(客)
2. 主勝
3. 3球以上

第二場:諾域治(主)VS 史篤城(客)
1. 諾域治(主)1-1 史篤城(客)
2. 和
3. 2球

第三場:李斯特城(主)VS 熱刺(客)
1. 李斯特城(主)2-2 熱刺(客)
2. 和
3. 3球以上

第四場:西布朗(主)VS 車路士(客)
1. 西布朗(主)1-2 車路士(客)
2. 客勝
3. 3球
大家早,拿督居然又睇好車仔啵
lhy92725 發表於 2015-8-22 09:22 AM
絕處逢生嘛~
第一場:曼聯(主)VS 紐卡素(客)
1. 曼聯(主)3-1 紐卡素(客)
2. 主勝
3. 2球

第二場:諾域治(主)VS 史篤城(客)
1. 諾域治(主)1-1 史篤城(客)
2. 和
3. 1球

第三場:李斯特城(主)VS 熱刺(客)
1. ...
CC517 發表於 2015-8-22 10:32 AM
希望我地兩個大殺四方~
謝謝貓貓獎金~
第一場:紐卡素 (主)vs 阿仙奴(客)
1. 紐卡素(主)1-2 阿仙奴(客)
2. 客勝
3. 3球

第二場:車路士(主)VS 水晶宮(客)
1. 車路士(主)2-0 水晶宮(客)
2. 主勝
3. 2球

第三場:第三場:利物浦(主)VS 韋斯咸(客)
1. 第三場:利物浦(主)1-0 韋斯咸(客)
2. 主勝
3. 1球

第四場:熱刺(主)VS 愛華頓(客)
1. 熱刺(主)2-2 愛華頓(客)
2. 和
3. 3球以上
謝謝貓貓獎金~
第一場: 中國(主)VS 中國香港(客)
1. 中國(主)3:0 中國香港(客)
2. 主勝
3. 3球

第二場: 荷蘭(主)VS 冰島(客)
1. 荷蘭(主)2:1 冰島(客)
2. 主勝
3. 3球

第三場: 德國(主)VS 波蘭(客)
1. 德國(主)3:1 波蘭(客)
2. 主勝
3. 3球以上

第四場: 葡萄牙(主)VS  法國(客)
1. 葡萄牙(主)2:2  法國(客)
2. 和
3. 3球以上
第一場:愛華頓(主)VS 車路士(客)
1. 愛華頓(主)2:2 車路士(客)
2. 和
3. 3球以上

第二場:阿仙奴(主)VS 史篤城(客)
1. 阿仙奴(主)1:0 史篤城(客)
2. 主勝
3. 1球

第三場:水晶宮(主)VS 曼城(客)
1. 水晶宮(主)1:1  曼城(客)
2. 和
3. 2球

第四場:曼聯(主)VS 利物浦(客)
1. 曼聯(主)0:0 利物浦(客)
2. 和
3. 0球
多謝貓貓奬金~
拿督大人,呢次失水準哦
lhy92725 發表於 2015-9-13 11:06 AM
如果俾我估中晒就唔洗做啦~!
我會等到當日6點幾先估~