返回列表 回復 發帖
參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽
第一回特別回(此回合特別卡不適用)
估16強全部抽籤結果,估中一場有3分

巴黎聖日門(法國) vs 阿仙奴(英格蘭)
史浩克零四(德國) vs 皇家馬德里(西班牙)
多蒙特(德國) vs 華倫西亞(西班牙)
拜仁慕尼黑(德國) vs 些路迪(蘇格蘭)
巴塞隆拿(西班牙) vs 薩克達(烏克蘭)
馬拉加(西班牙) vs 加拉塔沙雷(土耳其)
祖雲達斯(意大利) vs 波圖(葡萄牙)
曼聯(英格蘭) vs AC米蘭(意大利)
嘩...好彩今次冇乜人估中...如果唔係,起碼過百分啦~
好多人估曼聯,省不少功夫
huhut6432gj 發表於 2013-2-9 04:15 PM
波係圓既~
第2回
1: 02月13日03:45 華倫西亞 vs 巴黎聖日門  
估波膽: 華倫西亞 2-2 巴黎聖日門

2: 02月14日03:45 皇家馬德里 vs 曼聯
估波膽: 皇家馬德里 2-1 曼聯

我要刀仔鋸大樹~
差少少就中波膽啊我~~~~!!!
有冇咁夸張啊?
HIDE Sir,你已经缺席2次左,如果再缺席,累积3次既话,我lam都几难分钱比你咯!
mysteryray 發表於 2013-2-14 12:06 PM
哇哈哈...佢都唔憂米啦~
第3回
1:02月20日03:45 阿仙奴 vs 拜仁慕尼黑
估波膽: 阿仙奴 1-1 拜仁慕尼黑
2:02月21日03:45 AC米蘭 vs 巴塞隆拿   
估波膽: AC米蘭 1-2 巴塞隆拿

再次刀仔鋸大樹~
阿仙奴 1-2拜仁慕尼黑
估波膽: AC米蘭 2-4 巴塞隆拿
JackyNelson 發表於 2013-2-20 02:27 AM
有冇咁多波波入啊?
拜仁反客為主...阿仙奴又四大皆空了~

第4回
1:03月06日03:45 曼聯 vs 皇家馬德里
估波膽: 曼聯 2-1 皇家馬德里

2:03月06日03:45 多蒙特 vs 薩克達
估波膽: 多蒙特 2-0 薩克達

3:03月07日03:45 巴黎聖日門 vs 華倫西亞
估波膽: 巴黎聖日門 1-1 華倫西亞
我終於估中波膽啊~~~~~~~~~~

第5回
1:03月13日03:45 史浩克零四 vs 加拉塔沙雷
估波膽: 史浩克零四 2-1 加拉塔沙雷

2:03月13日03:45 巴塞隆拿 vs AC米蘭
估波膽: 巴塞隆拿 3-0 AC米蘭

3:03月14日03:45 馬拉加 vs 波圖
估波膽: 馬拉加 1-1 波圖
其實d特別卡有幾特別啊?
好啦.....我就試下揀選黃卡睇下係咪積分X2啦~!
ok 腩神為大家簡選了黃卡.

你真識簡呀

第5回截止後會公布黃卡是什麼卡
huhut6432gj 發表於 2013-3-9 01:54 PM
我有一種不祥的預感....