返回列表 回復 發帖
am here lar....

no EPL...life bore lar...

wlt1110.....ur theme very good huh...紅魔鬼無懼暴力,驚天頓地...
hey...forget about England....they are suck...shame of them...but good thing is...MU will still keep winning it....
曼聯客場火併波頓讓一球/一球半,我認為,曼聯贏盤難度高,卻並非不可辦到。曼聯鋒線上少了魯尼,但整體攻勢足球又快、又狠,老兵多的波頓,難以跟上節奏,除非波頓全場志在求和,採取密集防守打法。
原帖由 ljw1982 於 2007-11-24 09:25 PM 發表
不是这个意思啊!不要误会啊!
那就给你们一人1万啦!
linxuan888  2007-11-24 09:25 PM TVB 10000 元  積分轉出  
rivaldoliu  2007-11-24 09:23 PM TVB 10000 元  積分轉出 ...
见者有份......:024:
原帖由 ljw1982 於 2007-11-24 10:18 PM 發表
好啦!就给你加入兄弟帮啦!
哎呀离题啦!
讲回曼联今天的球赛啊!:024:
靓仔....5好诈傻...你5摆低100000...我就拖马去平左兄弟帮.......
原帖由 ljw1982 於 2007-11-24 10:30 PM 發表
哈哈哈!那就好啦!那你觉得曼联谁会进球啊!:onion31:
Teves 好象休战啊.....
仲有半粒钟.....
原帖由 ljw1982 於 2007-11-24 10:45 PM 發表

哈哈哈!别傻啦!:024: 想踩平兄弟帮!
不如加入啦!
我5想背叛火焰帮.......除非!!!!!!
原帖由 rivaldoliu 於 2007-11-24 11:01 PM 發表
今晚我的第1000帖将会爆响度
开波了
甘你要努力啦....我开定香槟等你.....
原帖由 rivaldoliu 於 2007-11-24 11:05 PM 發表
今日曼联后防要注意两点
一、就係戴维斯的冲击。呢点我唔係太担心,pique身材够!
二、就係安历基、迪奥夫的速度,pique转身相对慢D,rio可能要做多D野 ...
pique经验少左D.....拒系龙系虫....睇今晚啦.....
pique....太过自啦....
原帖由 rivaldoliu 於 2007-11-24 11:14 PM 發表
安历基真係可以考虑啦,比贝碧平,而且状态唔错
太老啦....
SAHA round by 2 defender lar....
bolton太粗啦....
davies黄card...