返回列表 回復 發帖
我有马出~~今次机会好大跑出来!!!
人在江湖~身不由己
我都有一隻r1
k23bb 發表於 2011-9-7 11:27 PM
k23bb - 友瑩果 補出了
哈..我都無睇添..
go2david 發表於 2011-9-8 12:00 AM
原來你仲有一隻"天久"去日本跑人頭馬錦標.
咁勁???不過去日本都應該係倍跑啦
唔通係另一隻靚蝦王咩
畸形人類研究科
咁勁???不過去日本都應該係倍跑啦
唔通係另一隻靚蝦王咩
go2david 發表於 2011-9-8 11:33 AM
跑出黎係咪唔要獎金先?
贏左外地賽都有獎金分
畸形人類研究科
贏左外地賽都有獎金分
go2david 發表於 2011-9-8 12:15 PM
有咖, 分多少就睇下係1級定2級賽, 呢場係2級, 天久有機會
二級賽都好呀
畸形人類研究科
二級賽都好呀
go2david 發表於 2011-9-8 12:44 PM
<-偷笑?
中左先笑得出
畸形人類研究科
原來我果隻唔係第3場,而係第7場

第7場紅棉讓賽, 11/09/2011, 16:10, 第二班, 草地, "A" , 1400米
馬號 綵衣 馬名 檔位 負磅 騎師 練馬師 馬匹體重 評分 配備 6次近績
1[url=]戶外名駒[/url]7133[url=]黎海榮 (-2)[/url][url=]姚本輝[/url] 98
[url=]TT[/url]
2/3/7/6/5/7
2[url=]家樂飛[/url]3129[url=]梁家俊 (-3)[/url][url=]賀賢[/url] 94
[url=]H[/url]
3/4/3/2/1/1
3[url=]金堡龍華[/url]9126[url=]普萊西[/url][url=]方嘉柏[/url] 91
[url=]B[/url]
11/11/3/12/11/1
4[url=]喜惑[/url]8124[url=]韋達[/url][url=]蔡約翰[/url] 89
[url=]B[/url]
2/3/1/2/1/2
5[url=]福智[/url]2121[url=]蔡明紹 (-2)[/url][url=]告東尼[/url] 86
8/11/10/8/12/14
6[url=]寶貝王子[/url]4120[url=]何澤堯 (-5)[/url][url=]方嘉柏[/url] 85
[url=]P[/url]
11/12/1/2/2/3
7[url=]旺國手[/url]5120[url=]杜利萊[/url][url=]方嘉柏[/url] 85
1/4/3/6/7/3
8[url=]滿地金[/url]10118[url=]卓利[/url][url=]苗禮德[/url] 83
[url=]B1[/url]
7/4/6
9[url=]喜跑得[/url]6117[url=]鄭雨滇 (-2)[/url][url=]何良[/url] 82
[url=]SR[/url]
10[url=]醒目精英[/url]1117[url=]白德民[/url][url=]約翰摩亞[/url] 82
[url=]XB/TT[/url]
1/1/3/1/8/2
金堡龍華  金華火腿贏
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
k23bb - 友瑩果 補出了
威猛哥 發表於 2011-9-8 09:43 AM
要對皇帝,英雄己困難...仲有隻旺財

跑得衰d..可減多幾分
要對皇帝,英雄己困難...仲有隻旺財

跑得衰d..可減多幾分
k23bb 發表於 2011-9-10 12:46 AM
果然第3, 正路個正
中左先笑得出
go2david 發表於 2011-9-8 01:03 PM
差dd