返回列表 回復 發帖
投3/5/9~餵貓貓真的好口愛唷~
天天開心~
可爱啊第二
我揀咗你:
(6)  我見猶憐!  
(8)  我識你,你知無!

(9)  好似孖生咁!        
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝粒粒爺想出這活動
支持   
哈哈,多謝lilitan008兄搞咗呢個中秋係人都有獎嘅遊戲喎

我覺得2號好溫馨,4號好可愛,9號就.....!投主人1票啦,佢真攪鬼
投了三個心目中最可愛的寵物~

4)津津有味 - 好可愛的小貓咪
5)小刺蝟洗澡澡 - 好乖巧的小刺猬
9)宾宾有礼,中秋快乐 - 好得意的小狗狗
其实我最中意第4个
因为有人喂猫
lhy92725 發表於 2011-8-27 12:09 PM
貓妹話 4    就  4  啦   
貓狗情緣,好溫馨   - 好溫馨
  自家养的狗狗 - 好可憐
  宾宾有礼,中秋快乐
x 2
我投左4號仔同9號仔
1隻好可愛既貓同1隻唔似狗既狗
我喜歡第3图因動物趣緻,颜色美麗. 形容文字貼題.
蘭---花之君子也
我投左4號仔同9號仔
1隻好可愛既貓同1隻唔似狗既狗
eqwai 發表於 2011-8-28 04:53 PM
您唔好俾佢呃到呀,呢隻真係假狗嚟架!
我揀咗你:
(6)  我見猶憐!  
(8)  我識你,你知無!

(9)  好似孖生咁!  1460728      
aa00 發表於 2011-8-27 05:27 PM
睇落又会似到咁嘅

捧雀場, 一定投隻雀

有奴才喂貓, 又要, 隻衰狗都好q
外星貓E生
这些照片我都觉得好可爱。。。。但是我个人比较喜欢2,3和4的照片。。。。因为这些照片看了特别温馨。。。。

thank lili :

actually from photo:
i like 2 - cat and dog coz very sweet , 3- birds couple coz very lovely , 4- cat cat eating really really funny
Be Happy...... It's just a game..... Enjoy !!!!