返回列表 回復 發帖
同一班最多3隻咋, 小心呀
威猛哥 發表於 2011-8-5 22:44
收到
你系米应该开过张新贴专门用黎买马,呢张帖甘乱我怕你睇到眼花。
收到
你系米应该开过张新贴专门用黎买马,呢张帖甘乱我怕你睇到眼花。
我系一督屎 發表於 2011-8-5 10:53 PM
我真係會眼花咖, 不過我真係會抄去一個新帖, 顯示你地的選擇. 不過我唔可以24小時stand by, 暫時希望你地忍耐一下.
又或者你地可以加大d字->5, 上埋色, 就易分別.
同一班最多3隻咋, 小心呀
威猛哥 發表於 2011-8-5 10:44 PM
係喎,thx
sry, just checked, HK time.
currently Friday, August 5, 2011 at 11:18:33 PM HKT
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
第4班 明海光輝(058)

屎sir,咁你簡埋e隻啦
美點雙輝
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
威哥,我想簡新馬呀
不過搵唔到既,你有無link比我呀,thx
威哥,我想簡新馬呀
不過搵唔到既,你有無link比我呀,thx
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:20 PM
新馬? 即係邊類型新馬呢? 上季跑新馬賽果d?
第二班:俊鬥仕 (97) , 醒目精英 (82)

第四班:莫己若(54)

我買e3隻

合共2,700,000
第二班:俊鬥仕 (97) , 醒目精英 (82)

第四班:莫己若(54)

我買e3隻

合共2,700,000
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:26 PM
兩隻阿叻
威猛哥 發表於 2011-8-5 11:25 PM
我記得季初好似好多新馬比賽,有時only得4隻跑,想試下做第一個拉頭馬

不過算啦,買左3隻,係上面果貼,thx
係唔係會有個新貼做登記買咩馬的???
比左隻 軍事攻略 屎sir添,e隻好似好高評分,4歲係唔係今屆打比好大機會有佢份???
威猛哥 發表於 5-8-2011 23:25
威猛哥, 问下你系咪真系5可以买同人地一样既马啊?
真系5识马,但又懒得去学/研究。。。
其实只想参与玩下咋
我記得季初好似好多新馬比賽,有時only得4隻跑,想試下做第一個拉頭馬

不過算啦,買左3隻,係上面果貼,thx
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:28 PM
新馬未插班無評分果d都無得買, 1-5班馬丫碼

00:01前無人異議就係你買, 記得到時磅水