返回列表 回復 發帖
我们永远渴望胜利
我们从不停下脚步
我们绝不妥协气馁
因为我知道,胜利从来都不曾离开!

我支持!
曼切斯特皇者
紅魔曼聯

其實今晚場波我有D擔心,中場點排人呢?442/433/451?
大家有咩意見呢?

中場傷既傷,休既休

----------------
不要見到阿仙奴上場0射門的數據而開心,我覺得這數據是雲加以守為攻的戰術,1射門都可以1進球!小心小心
而且阿仙奴無左上場助攻巴塞入第1球既法比+C,無人助攻比曼聯?

------------------------------
最不和波,因為黎梗就要作客

評分次數

• 我系一督屎

曼切斯特皇者
紅魔曼聯
參加送分小遊戲
1.0:0
2.0:0

評分次數

曼切斯特皇者
紅魔曼聯
FA CLUB

FACTS AND STATS:

The last nine times Man Utd and Arsenal have met in the FA Cup, the teams have alternated between victories.

Overall the two sides have met 11 times in the FA Cup, with the ...
huhut6432gj 發表於 2011-3-12 01:31 PM
雖然數據上贏晒,不過落場不是只睇data既
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
前锋同后防无么大问题,中场认真头痕
我估奧拔頓会正选
我系一督屎 發表於 2011-3-12 06:16 PM
如果佢有正選,我超失望呀
點解季中唔收返奇華利呢!
佢唔差過而家D中場後備架!
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
后卫都跑去中场了??贝巴应该让他上场保留他的势头吧。。
相当不乐观呢。。
maoge99 發表於 2011-3-13 12:34 AM
利用達C華兄弟打2翼,希望可以速度拉開2邊

奇陣
希望得無(無中場係甘架啦)
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
奇阵!!!一场球赛7个后卫!!不知道这样的打法有效吗。。。。Valencia终于回来的。。。。
how2109 發表於 2011-3-13 01:04 AM
希望不要0:0啦~
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
孖仔入波就好啦
k23bb 發表於 2011-3-13 01:39 AM
入左1個啦!
拉飛爾!爭你
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
不過我覺得朗尼交得好!
豆豆頭個妙!
法比奧位置好!
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
主要以守為攻
領先左,這個陣更好打

不過我見好多次反攻比波都大力左好多
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
沙哥!勁!!!勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
R10!!!

華倫一復出,你就黎!

雖然無關係
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
看完半场,发觉到费爷之所以排这个怪阵,我觉得他的想法是...

既然中场不够人手,希尔瓦兄弟有速度和冲击力可以推上左右边翼主攻,边后卫要求evra和brown主防,这样至少可以保持边路防守(这点可以从上半场有一幕ev ...
ultrabitch 發表於 2011-3-13 02:23 AM
下半場出華倫西,因為覺得阿仙奴攻力差,唔駛7個後衛甘多
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
希望下半場換走中中...入2老(是旦一个)hold下分下波....等後面冇咁大壓力
k23bb 發表於 2011-3-13 02:16 AM
我反希望入多球,換走D主力,下場贏馬賽
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
點解出Giggs呢?
曼切斯特皇者
紅魔曼聯