返回列表 回復 發帖
你喺乜水?我唔识你喔!
跟你开玩笑而已rr哥
很久没见你啦!很难找回你以前的回复啦!
猪你新年快乐,
今年赚钱发到变猪头酱啦! ...
allex84 發表於 2011-2-5 20:57
说我犯了版规被禁言,
新年了还跟我玩这个东西
说我犯了版规被禁言,
新年了还跟我玩这个东西
allex84 發表於 2011-2-5 10:39 PM
玩返佢啦
多謝大大....
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

以上的會員閣下犯了版規而被禁﹐請到[戶口重生院]請求恢復用戶帳號。
下次再玩過happy new year all bye
咬兄走得甘快啊
條骨都無佐lu
多谢 rrliew.....物嘢重生院就唔使去啦。。。
您的心意利是已經收到喇,在此回覆多謝
玩返佢啦
chowold2 發表於 2011-2-6 02:20
一起玩返佢
**** 本內容被作者隱藏 ****
以上的會員閣下犯了版規而被禁﹐請到[戶口重生院]請求恢復用戶帳號。
下次再玩過happy new year all bye ...
rrliew 發表於 2011-2-6 09:36
犯了规也有钱拿?
那我以后要天天无时无刻来犯规了
一起玩返佢
allex84 發表於 2011-2-6 01:12 PM
佢派錢,唔好意思玩佢,而且佢大粒過我

下次再玩過happy new year all bye ...
rrliew 發表於 2011-2-6 09:36 AM
多謝晒,下次再派過
多谢 rrliew
Infinity is the Limit for me
rrliew 發表於 2011-2-6 09:36 AM
多谢  rrliew    實在太好了  
下次再玩過happy new year all bye  
玩得好不要停 ,多谢  rrliew
多谢rrliew的

平壤核子能源研究所