返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# L" L( c  C8 R5 n% N, F" @2 x
我比你估啊``` ;)
公仔箱論壇8 z5 q, z7 T7 r2 R2 l1 `0 }
睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[tvb now,tvbnow,bttvb+ s5 M* b( g. V
又唔見你同我TALKK*!!
; f* S1 ]/ ~  A: F& \8 {- J! R公仔箱論壇 心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?
. E! a8 d& Q1 E/ b-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
. e7 k; E9 {( ^# [,,我唔多鐘意keep相係到.......tvb now,tvbnow,bttvb" P( m' j9 F$ j; H$ F
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。
1 o0 i+ G. C- ?5.39.217.76o甘你覺得我本人呢..?
# g8 C3 y9 s0 v% L-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
" `* F- U/ H$ l) ^$ A# k7 l,,我唔多鐘意keep相係到.......
) u9 j1 O, V  p/ v9 u& U" W2 _唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
# n$ R; {0 t0 O  J& ?; G本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*7 b; W7 I, B: N% {
有大把人靚過我係到..公仔箱論壇4 r* N- P# H+ R1 u$ b9 J' I
一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。
# [6 A! n8 f! j下.. VIP* 又點做嫁..?*
( ~, ]& J) h- d# N8 x3 `, c$ q公仔箱論壇有大把人靚過我係到..  b7 h% D6 K) f1 @2 j  k, a
一定唔會贏既.. = =
5.39.217.764 K+ i9 y, |0 C. x
哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到
7 R) U6 c; U  I2 L1 }5.39.217.76我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( G2 T) C4 Y: z& q
點都有一票喇,你係咪係外國嫁5.39.217.767 L0 U- a* n' I! r
" @8 S# V- b5 t- r5 H- F
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。
  F9 f, T* q9 z  P8 K$ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我太樣衰啦...
5 c8 f6 W& d8 U! l& e# Ctvb now,tvbnow,bttvbD都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...
$ d0 A  d" u/ J9 |' ], c) V3 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
换照片了啊..!!!!3 Z2 g- @# _( ~, O1 [* j
pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
. i( [5 p% U# b2 `0 F7 s5.39.217.76有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
% V& l) n( R( M) ]* y) C5.39.217.76又唔見你同我TALKK*!!
6 \2 }1 }1 a! ^5 M4 a  L& O2 m心 淡 了............ * ~~
  Z. k5 T" u8 W
5.39.217.76- Y% Z7 `7 Y- K3 Y9 ^0 k: N. |& {
我邊有啊。。。tvb now,tvbnow,bttvb% \, T8 K3 i' M9 \& N' \
我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦tvb now,tvbnow,bttvb* b' f+ X1 k  g
區係長輩嘛~~5.39.217.769 q' ]# G" y6 D0 ?- M  s
我當然係要卑返少少面區公仔箱論壇1 c- C; j3 J8 y  G
(唔好同區講啊)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' J0 [5 w  T6 [6 M% c1 G% p
好啦e+同你TALK啦  f$ n. U8 u" m: u' F; m
e~~ 你又換佐相啊?tvb now,tvbnow,bttvb- J0 @0 h) j7 D) U* x& |5 k# P' C
かゎぃぃ です~~
  f  H* M+ b. \7 e* _! y公仔箱論壇幾時得閑出黎陪我行街姐. w" J) E1 m5 n' G6 S. ]
我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦
! v. Z& I4 [2 ^=_=我有你msn嫁  @4 X8 ]2 C# D" }9 J" X
我兩三年之前用iloveuhermione@hotmail.com呢個msn嫁
0 I2 U; r) A; i8 L& O1 e  Y* }/ Z& z% F
我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -
+ V& q( x$ ^8 ]/ S% J0 o  U8 h
6 B7 P$ p3 l0 K+ [; Y& R- \估唔到係度見到你=0=tvb now,tvbnow,bttvb9 \" v; F' ~, E: I* a" a) A2 v
tvb now,tvbnow,bttvb6 Q) T5 r* k% X) E  n" K
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& n: d( {* @& z2 ^# L
2,3年前已經識得人???
7 `5 k- O1 I! p0 @0 c% w公仔箱論壇我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
5 h* [+ Q* U% ^) l/ ntvb now,tvbnow,bttvb 原來你比我仲狼
0 a! g( h6 V0 T公仔箱論壇2,3年前已經識得人???
/ X% P+ ]9 D6 _2 g- e5.39.217.76我地得閑過去談下區
& y: j" C: G' D5 O& ^公仔箱論壇5.39.217.76( ]$ N8 g2 @  s/ w( J3 f' C
其實我同佢無乜傾計嫁-.-
' Z" W* g2 q! a  hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=公仔箱論壇/ B! Q; [5 A# C2 R/ d- i
N年前的事
长发靓女:014: tvb now,tvbnow,bttvb2 A+ R; F1 r% I
   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
. l4 `2 j* j/ A. e. ?2 b5.39.217.76定係區到過紐約???