返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。
# Q2 ?4 e. O, s2 V5.39.217.76我比你估啊``` ;)
5.39.217.762 E. S, g' H6 V2 Y7 w% y
睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
3 n( \8 B4 P8 d" A% R公仔箱論壇又唔見你同我TALKK*!! 公仔箱論壇4 f! U6 m. L' p8 v
心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?5.39.217.76  j( B: q  f/ _* C. W. N
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...tvb now,tvbnow,bttvb3 _$ P1 Q' d  i
,,我唔多鐘意keep相係到.......
4 B% S# h5 s) `tvb now,tvbnow,bttvb唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。 1 B/ G7 |& Y9 X& `
o甘你覺得我本人呢..?
7 r2 U# j6 C8 r1 S) uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...tvb now,tvbnow,bttvb; w% f0 M! h5 m2 g  M& u1 J! q
,,我唔多鐘意keep相係到.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 g) M. z" C( ]
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
7 {) t4 H0 K  e: o3 \+ \" X' e本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*
( P4 l$ w) V- \$ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大把人靚過我係到..
% a+ {; h! c) l, H公仔箱論壇一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。
8 K1 W/ D6 |8 C; `( R3 ]tvb now,tvbnow,bttvb下.. VIP* 又點做嫁..?*- ]8 ^( V3 f6 e3 G" [/ d- y
有大把人靚過我係到..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ p: J% p( `0 p, x4 f
一定唔會贏既.. = =
# Y: y. ~% z! q) o3 L. z
哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到tvb now,tvbnow,bttvb4 f6 I0 E. k& a) e
我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既5.39.217.760 a7 v  ?  r* B
點都有一票喇,你係咪係外國嫁: \' l) h2 |" P/ a9 u
公仔箱論壇" c6 F" X: C- n! z$ _
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。
8 b; c$ @4 F$ D# X$ `tvb now,tvbnow,bttvb我太樣衰啦...
6 @) w. t- J" \0 F8 ~  XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...
( P3 E# b4 @$ |! p
换照片了啊..!!!!
% i& [$ L5 I' Z0 ^4 [: c公仔箱論壇pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% s( h1 ^$ l) X, `+ l
有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[tvb now,tvbnow,bttvb! _& v0 P( H6 i$ v! R
又唔見你同我TALKK*!!
7 Q& m5 F6 n0 M7 j5.39.217.76心 淡 了............ * ~~
: D- D% S8 L2 N0 q) T2 r3 X5.39.217.76
  t$ c# ?; D% T% Vtvb now,tvbnow,bttvb 我邊有啊。。。& R6 ?1 K; f. G9 u' v, R
我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦公仔箱論壇, r) B+ a+ r, Y% g" h# V2 T* N- i
區係長輩嘛~~公仔箱論壇; z9 j% ^( j+ D( G7 z6 t, }! L
我當然係要卑返少少面區
8 `8 L7 y, O2 i" g. f(唔好同區講啊)% J6 f* u1 X/ T/ D- a7 ]) S! `! e
好啦e+同你TALK啦
* i3 R6 E2 d, B% ~( q0 L5 R$ `# L5.39.217.76e~~ 你又換佐相啊?5.39.217.76' H( Y: H! u; B1 O9 u4 B
かゎぃぃ です~~
4 L  f! B0 c7 e" ?幾時得閑出黎陪我行街姐TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 Q- L0 B0 f: ]/ e# n' Y
我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦
5 x% |. ?0 U8 L! p: B5.39.217.76=_=我有你msn嫁
% T5 N: D! B6 }tvb now,tvbnow,bttvb我兩三年之前用iloveuhermione@hotmail.com呢個msn嫁
0 p2 h( K0 A6 D: K2 K8 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) i  o! H( C8 ~" E5 M我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -tvb now,tvbnow,bttvb: N! @3 E! i0 q& g( H7 N
公仔箱論壇9 M! B8 G$ ~  l' M& F2 S
估唔到係度見到你=0=5.39.217.767 E- b1 c) V' `2 ^

3 o  Q- b  D4 f7 X3 k- kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
' H# O( R  B" O8 Q/ u7 J5 O7 v! Z2,3年前已經識得人???
& P( ~+ m* \* B0 i- s, r- i4 a2 S4 f我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
7 j2 K( i8 I. N" s 原來你比我仲狼5.39.217.76& H$ c+ ?# ]) _$ W% u+ g3 B' t8 g
2,3年前已經識得人??? / W3 G, ?+ M# U- d$ j$ N
我地得閑過去談下區
+ c' O9 z. \' E" t( O* j
6 Y5 b$ ]; o1 z. J& }6 X其實我同佢無乜傾計嫁-.-
% K8 @0 d: J  u( stvb now,tvbnow,bttvb我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=5.39.217.76: t9 ~! @4 ?0 w5 a$ X! u
N年前的事
长发靓女:014:
+ `5 |9 w5 X2 V5.39.217.76   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
/ }0 d7 \0 y$ M$ @- X9 B3 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。定係區到過紐約???