返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。
; N7 v  c" Q* I. x' i# Q, e我比你估啊``` ;)
tvb now,tvbnow,bttvb* V) N- B# W+ a+ a
睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
* z( V& J" d8 o& W/ C) }tvb now,tvbnow,bttvb又唔見你同我TALKK*!! 公仔箱論壇% x' ]6 b: l2 L8 ?2 K
心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?* S( |, D! {7 }, k
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...公仔箱論壇2 c3 G0 \) l$ A+ D
,,我唔多鐘意keep相係到.......
) A( D+ i) C0 t公仔箱論壇唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。
% t7 N& N0 }, x1 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。o甘你覺得我本人呢..?
( W: F- M5 w. Qtvb now,tvbnow,bttvb-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
1 i# y+ B- e" S  c公仔箱論壇,,我唔多鐘意keep相係到.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ \: p  t! L/ z$ n( W
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
0 P0 m% h+ v0 \本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*公仔箱論壇7 X- L$ t9 v) z2 l' V$ P
有大把人靚過我係到..
1 _  K! d2 s- X" g一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, z1 M5 E2 m. S" c: A
下.. VIP* 又點做嫁..?*5.39.217.76; P+ |' ~  E, D+ i! Q4 L: e
有大把人靚過我係到..
$ m* Y/ J1 G, y  ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一定唔會贏既.. = =
% O5 P, }3 f" c$ K, q  L( l& C! jtvb now,tvbnow,bttvb哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到' R; ]% _7 G1 W2 d" h+ i& d; V0 R
我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既6 K) R  O( h# x# G
點都有一票喇,你係咪係外國嫁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 w: \0 u5 y' B( v1 ^1 c1 n" ^

! Y! C3 f3 K7 \3 R5.39.217.76[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。 9 U: B6 V" m, S& L' b
我太樣衰啦...
公仔箱論壇# a9 ^  i! Z6 {8 R" r2 R
D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 Q1 c3 \" [5 _( V/ E' L
换照片了啊..!!!!
* {) t5 v" A8 R4 m' ~8 i& h# [5 ]pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
2 Y( Q0 G2 Z/ o! ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
+ g, Q7 {' B0 a9 ~; b' E又唔見你同我TALKK*!! 5.39.217.76; j# f$ A$ T+ |3 ?6 c" W- {
心 淡 了............ * ~~
+ T( ~6 b2 b2 T" {# e3 \/ d& G
4 ~+ t. K. @  c7 S7 G/ b  cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我邊有啊。。。% t9 I8 C$ Q7 R- g6 }0 q, I
我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦
9 j7 B% m7 V2 ?* \. S5.39.217.76區係長輩嘛~~
0 R' H8 P/ X# [- a( k7 q5.39.217.76我當然係要卑返少少面區5.39.217.76/ Z& Y$ L6 `# v. V
(唔好同區講啊)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Z$ t) ^7 T+ x) T0 D% E
好啦e+同你TALK啦
/ u! O1 x: t2 d4 O" x) Xtvb now,tvbnow,bttvbe~~ 你又換佐相啊?
0 v- y9 q3 q2 U; Jtvb now,tvbnow,bttvbかゎぃぃ です~~
6 O7 K% m5 r4 J7 r' R公仔箱論壇幾時得閑出黎陪我行街姐
4 B" F( u% n( J# p我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦
6 H  V$ V1 n. o, ]) b; Q( d公仔箱論壇=_=我有你msn嫁  X: Q2 H4 S" v0 s" l/ T; e
我兩三年之前用iloveuhermione@hotmail.com呢個msn嫁 5.39.217.76$ p* h% a1 v+ A0 ~2 ]
5.39.217.76. _& P. l; u0 r* t
我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -
9 K3 i) M# Q$ G! ]* Btvb now,tvbnow,bttvb
0 I8 H9 H( d. S3 c6 X& f& t5.39.217.76估唔到係度見到你=0=
; `- U7 \1 E- F9 b. z0 ^5.39.217.76
/ D  |% I$ [; q) `" H2 G[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
+ \8 q/ ~7 A" W9 p0 y  V公仔箱論壇2,3年前已經識得人??? 公仔箱論壇* ~5 ^$ y3 d1 S9 Y3 V0 D( H
我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。 5.39.217.763 l, H& B( x2 {/ f( s) i1 |
原來你比我仲狼TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ l3 m- |% f$ A+ B+ S, a
2,3年前已經識得人???
! q+ b+ N) V9 c# o" ?5 S7 u2 E3 Q我地得閑過去談下區
$ r1 R- b* |7 h* S* y  K: Z
) L& {0 R; _1 b6 l" \/ a* m4 q其實我同佢無乜傾計嫁-.-  O& l" E1 k9 }& Y0 Y4 T
我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
# ?% k; t3 Q6 d; j4 Ptvb now,tvbnow,bttvbN年前的事
长发靓女:014:
/ w) h" `* P  W9 x3 W$ a/ q  g. {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
6 k& G: i! {: P( D/ n# ztvb now,tvbnow,bttvb定係區到過紐約???