返回列表 回復 發帖
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-19 01:44 PM 發表

哦,收到!

猪猪,我帮你问下风风既兄弟有边个available又无赌波既,介绍比你!!
连miaomiao都将我卖出去?
原帖由 tingx2 於 2008-11-19 02:29 PM 發表

你做么咁急卖我出去啊?
放得愈久愈跌價啊.
外星貓E生
原帖由 tingx2 於 19/11/2008 14:31 發表

连miaomiao都将我卖出去?
你要人定豬ar??
hi~dickson
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
一千萬準備好未呀??
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-19 04:26 PM 發表
一千萬準備好未呀??
你给我啊!不是我给你啊!是你包我啊!不是吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 dicksonkhan 第 13936 篇文章

你嘅 "包"的話題還未完ga?? 好認真咁bor....~~~

sweet cherie~~不如你做我老板娘~~唔洗去qq度打工 lor
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 04:36 PM 發表
你嘅 "包"的話題還未完ga?? 好認真咁bor....~~~

sweet cherie~~不如你做我老板娘~~唔洗去qq度打工 lor
我一个月给五十万家用!
原帖由 dicksonkhan 於 19/11/2008 16:59 發表
我一个月给五十万家用!
sweet cherie~~~快出黎應承my boss la~~
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 05:04 PM 發表

sweet cherie~~~快出黎應承my boss la~~
你也有三十晚啦!不是吗?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-19 04:32 PM 發表
你给我啊!不是我给你啊!是你包我啊!不是吗?
我包你~~~~OK
有什麼服務先??
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 04:36 PM 發表

老闆娘要做D什麼工作??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-19 04:59 PM 發表
我一个月给五十万家用!
不是一千萬咩
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 05:04 PM 發表

我.........
原帖由 sweet_cherie 於 19/11/2008 17:13 發表

老闆娘要做D什麼工作??
i duno ga~~boss~~快d tell sweet cherie u want boss lady do what for u la