返回列表 回復 發帖
嘉欣表現可圈可點..好看
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
  U  D" ~8 n% m2 C& Q5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-10-1 01:24 AM
5.39.217.76+ t( c% W1 Z* f! C
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
嘉欣表現可圈可點..好看
5 q& t3 i; V# D3 Z, e+ p& S+ c2 `7 C5.39.217.76tb037456 發表於 2014-10-2 10:33 PM
; R# H) e8 Y3 B* T唔好意思,"可圈可點"係唔係算讚嘅呢?
+ m% ~5 s2 S/ Z# z. t7 Y公仔箱論壇係就代嘉欣收咗先啦,哈哈.......
  Q& ?" h' n( h0 y
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
1 E) c" S' u, o. i+ u; q$ q/ Htvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
3 ]* i3 x8 e* E8 W# K+ a2 \% W
: w2 ]" O$ K2 ~8 G( g3 K0 ?. }5.39.217.76係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 c+ ]1 }( O3 R- M: m' [
5.39.217.76/ D& R1 R* S! F' H
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架tvb now,tvbnow,bttvb3 ~7 g" ]9 n: u! h: k/ }2 x  ]
大文細佬 發表於 2014-10-4 01:03 AM
* S: f, N" p! w% _6 Y# T; x8 p" m
係呀?唔記得晒添。
4 H) C( W, b& u% e  i) n4 w/ b琴晚停播,冇得comment,有啲掛住杜茸呢個「開心菓」,佢次次出場都有笑料....
非常好看,每天追着。bb有进步
睇本劇睇到小弟開始四肢冇力同頭痛,仲有10集點捱呢?
公仔箱論壇$ l2 p6 o; L7 ~
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
  u: G. j% k4 }tvb now,tvbnow,bttvb
6 t: L6 n9 S8 H4 X* T- X( E公仔箱論壇我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到開始令人生厭嘅地步..........tvb now,tvbnow,bttvb$ I5 D. k, f8 Q8 C

" q4 }3 u% }: h% V% k" btvb now,tvbnow,bttvb一句講晒:浪費咗一班好演員。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
4 z$ E' l# n, F9 g: r# }! O# F5.39.217.76其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
& k6 h0 e7 A  C2 f0 A5.39.217.76
$ X7 _$ @, m# g( c5.39.217.76我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到 ...
0 I- R0 q: n+ }5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-10-7 04:22 PM
' L6 T. g- @2 n" q6 ]1 c
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
中意本剧多过使徒行者
( O9 M' a5 F* B/ Z! jtvb now,tvbnow,bttvb我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% m$ ^& y6 g; T0 T+ Y& [
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. L2 O* c5 q* |5 i6 a
公仔箱論壇4 b" p. m* \1 h
係囉,我都望港視爭氣啲,有競爭有進步,幾時都啱聽。
( r% z: R( B1 \# O, wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) L, L6 J& `1 ~* U
千奇百趣玩HIGH-D好睇架?得閒睇吓先。
中意本剧多过使徒行者
$ _+ U7 o1 }' j* G公仔箱論壇b1991 發表於 2014-10-8 01:49 PM
( g: j' w# c+ L- V# q使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
thanks

評分次數

• timmaxsing

exactly, the plot is boring, 嘉欣 is boring.