返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 01:39 AM 發表
我來報到啦!
you also late a......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 01:39 AM 發表
我來報到啦!
有钱靓哥哥...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 01:41 AM 發表

他D钱是他自己的....我无份
你來自 我又ask過佢喎~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 chuu 於 2008-11-9 01:40 AM 發表

o..... that see who have win it lo........
me,fong,ricky&u...simon ler..
原帖由 chuu 於 2008-11-9 01:41 AM 發表

you also late a......
覆埋之前d post sin 過來~~~
簽名被屏蔽
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 01:42 AM 發表

有钱靓哥哥...
我嚟幫手咋~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 01:43 AM 發表

你來自 我又ask過佢喎~~~
我写来自咋..无key架 你问他咩啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 01:43 AM 發表

me,fong,ricky&u...simon ler..
go to eat roti canai jor.....
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 01:44 AM 發表
我需要钱还债
今晚包赢吗
簽名被屏蔽
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 01:44 AM 發表

覆埋之前d post sin 過來~~~
so busy wo......
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 01:44 AM 發表
我需要钱还债
還咩債呀?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 01:44 AM 發表

我嚟幫手咋~~~
你中咗神秘奖金楼既话..你自己个份给我地分
我需要钱还债
gambling until borrow money a...... borrow how much a???