返回列表 回復 發帖
原帖由 lengre 於 2009-1-9 12:29 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb  G1 a) {- `- t/ a5 i6 g

" p1 \5 z2 x; }- O/ O5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, d* e* [, b$ q  p' l. u) G
老大,如果巨地雙方情願個,甘你咪系月老咯,哈哈哈哈。。。。
0 B7 U: {& E! q  Z, i. }: R& d公仔箱論壇女仔唔可以同女仔.我唔係同性戀ga.
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 04:47 PM 發表
! z7 L& s4 U: Qtvb now,tvbnow,bttvb我女嫁喎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ W( X( z& a/ v, U
對對.女女
原帖由 chong1985 於 2009-1-9 05:30 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* e7 }3 ?- f! N+ m5 U

5 l3 ?  t1 r- U+ f 点解我唔是香港人啊,人人都讲香港靓女多 ' P4 L9 O' Z5 i" a8 I/ @9 ]
好想去看看哦。。。5.39.217.76. L/ {6 l4 q* X( i6 \; ~
YUYUME版主可唔可以放几张你的靓相给大家分享下啊??# M4 s  N6 J+ k5 Q' G6 Z
好期待  ...
- I' M) c. l3 ?* @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。令女佈滿世界各地.唔一定要黎香港..去other地方.
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-9 06:52 PM 發表 9 d2 W/ Y7 u  O( g) X

. n: B+ W: m* y- E' c* o8 P( {8 ^tvb now,tvbnow,bttvb令女佈滿世界各地.唔一定要黎香港..去other地方.
  R0 T4 Z  |3 P3 Stvb now,tvbnow,bttvb 我只会讲(广东,客家,英文,普通话,还有一点点福建话)唔会其他的啦,所以香港是最好的选择,
% o/ I7 m% c- ?) {: q! _( k 啊~还有台湾都得。。
原帖由 chong1985 於 2009-1-9 06:57 PM 發表
$ ~. @! N2 M. B6 T; nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ L9 T* i$ h- s3 i
我只会讲(广东,客家,英文,普通话,还有一点点福建话)唔会其他的啦,所以香港是最好的选择,
' N7 Z: w: D0 y% \3 A 啊~还有台湾都得。。
tvb now,tvbnow,bttvb# [1 A: M0 H& p/ c
唔係fa
中國好多靚女嫁
born to die
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 09:22 PM 發表
' }- ]" H/ a) a/ ?; C( q: t: y5.39.217.76中國好多靚女嫁
tvb now,tvbnow,bttvb" O. t" N. [" l& D/ r, @9 M
中國多多.
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-9 07:10 PM 發表
; N6 |$ E' B+ J( |& B
" t" u; y6 P+ \) r3 u公仔箱論壇唔係fa
5.39.217.76; S6 o# r; d2 M
是呀,没骗你架。。
原帖由 YUYUME 於 2009-1-9 09:22 PM 發表
& A  R7 S8 H$ p' x- e" G/ W中國好多靚女嫁
5.39.217.76/ r( t; C4 u) m9 M3 A3 N& c# p
中国~多过头录。。而且地方太大啦,很累哦。。
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:51 PM 發表
! x, n( a6 v9 y) @; b% ^5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb0 w, z5 \* ~2 L0 z& ]! M
是呀,没骗你架。。
$ q. f$ S6 n- v2 z! M5 d
okok
原帖由 chong1985 於 2009-1-10 04:53 PM 發表
( S' K1 ]$ n* s0 N: o6 R7 x" Q5.39.217.76
2 j2 e' A3 D! }: ^0 F: R8 F' ? 中国~多过头录。。而且地方太大啦,很累哦。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- F5 D! y6 }( [( v- G6 K* ~$ I9 D
慢慢搵.
继续~~努力~~~!tvb now,tvbnow,bttvb  R% O' a8 x- G, A2 q- r7 J6 g
支持下
呵呵 以我大陆的眼光看···5.39.217.76! C% x! I8 g& e: M) H
的确是美女 哦··tvb now,tvbnow,bttvb' \- i3 k$ Q) g; a0 \1 y7 l
呵呵 ···
原帖由 superfifi 於 2009-1-11 02:23 AM 發表
- i! V- v$ `5 S/ [( _) L9 a' ?5.39.217.76继续~~努力~~~!
9 [! a' ?1 K: g. U4 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。支持下
) H$ ~4 _% t: f5 b+ W+ y公仔箱論壇多謝.
原帖由 huangkyle 於 2009-1-11 03:39 PM 發表 + e2 m0 `: w5 r
呵呵 以我大陆的眼光看···
9 J  O3 z  u7 h. w- r# z5.39.217.76的确是美女 哦··
+ e3 I5 `& x) |tvb now,tvbnow,bttvb呵呵 ···
' \; w/ E8 M# y, L3 E) {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦哦..