返回列表 回復 發帖
早抖嘞.....
原帖由 西门兄 於 2008-11-3 01:25 AM 發表
早抖嘞.....
good night, mr. simon
原来妳未睡架....不过我真的顶唔顺嘞....失陪..
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-3 01:29 AM 發表

good night, mr. simon
u r juz wake up???
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
小白早晨啊!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
nice place    big fat rabbits  
小白,谢谢噢~~
嗯~~
很不错的地方~~
很休闲的感觉噢~~
有机会要去看看了~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
dick dick仔, Dbuildings 好靚! 點解隻兔仔願意俾你抱 ga? 唔怕陌生人?
嘩....小白...D哋方好得意....最中意就係有小橋流水嘅哋方......中要有野兔玩.....好大隻呀.....你同小丑影嗰張相....我覺得你仲可愛過小丑呀
原帖由 cammy8080 於 2008-11-3 03:01 AM 發表
小白D相好靚...有幾張风景相我可以拿嗎??
你要就拿了它吧!我不介意的!
原帖由 Geai 於 2008-11-3 06:02 AM 發表
nice place    big fat rabbits  
我最爱那只大肥兔的啊!因为它最可爱!
原帖由 fattyteo 於 2008-11-3 06:10 AM 發表
小白,谢谢噢~~
嗯~~
很不错的地方~~
很休闲的感觉噢~~
有机会要去看看了~~
下次你也要去走走哦!真的是个蛮休闲的地方哦!
HI little white ! Nice place ! where is it ?
~ boyboy 俱乐部 ~
小白..等你好耐啦...

我闪啦...............
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 manyiu 於 2008-11-3 06:37 AM 發表
dick dick仔, Dbuildings 好靚! 點解隻兔仔願意俾你抱 ga? 唔怕陌生人?
那些不是野兔来的,是由专业人士池养的!这些兔子是我和同事两人合力,包围它才抓到的!还有要用正确的方法抓它,它就不会挣扎啦!抓它时,要抓它的颈部就像抓猫咪那样!