返回列表 回復 發帖

回應 西门兄 第 10839 篇文章

E度仲没开始架..你看清楚D...

神秘金楼!从11000-13000楼!有五个神秘金楼
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
回來了

回應 山棻爺爺 第 10841 篇文章

全部闪去rocky度啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
点解一夜之间甘多帖顶晒上来的?
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
小白早晨,,,,,,
(我想你都係 中)
小白.... your post fly up again......
原帖由 chuu 於 2008-10-25 08:13 AM 發表
小白.... your post fly up again......
你要不要试。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 jclai 於 2008-10-25 08:22 AM 發表

你要不要试。。
how to fly a???
原帖由 chuu 於 2008-10-25 08:23 AM 發表

how to fly a???
使用道具   need to buy a card
原帖由 Geai 於 2008-10-25 08:34 AM 發表

使用道具   need to buy a card
o.... why shaolin didnt fly de???

回應 chuu 第 10849 篇文章

coz I didnt use card ma  
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-25 07:46 AM 發表
小白早晨,,,,,,
(我想你都係 中)
我睡醒啦!昨晚十点多上不到,我就去睡啦!哈哈哈!今天我有工作啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 Geai 於 2008-10-25 08:38 AM 發表
coz I didnt use card ma  
let me help u 2 fly la!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-25 08:40 AM 發表
我睡醒啦!昨晚十点多上不到,我就去睡啦!哈哈哈!今天我有工作啊!
half day ma ?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-25 08:42 AM 發表
let me help u 2 fly la!
very good