返回列表 回復 發帖
9 g5 a0 K4 ?& W; r5.39.217.76係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......$ ]/ T3 d+ U3 w
不過我唔係嫌美儀老啊。
6 |- h, w: ~; Y* ]公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
公仔箱論壇3 c% l) |1 X/ @+ ~$ l* Y! z
5.39.217.76$ U) q% s. i. n+ D6 P* a" f' X
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係公仔箱論壇* z1 }) u4 ~0 E) G
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
1 T' j! q2 ~- \" Y1 c. |tvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.769 P2 {% h. K9 L1 @) j: C
& f, e* v0 ]( b$ C+ O2 e3 Q$ b2 r1 N3 H+ `3 U' G% z
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Z" q% J& G8 C) @' ?
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
- y8 Z+ Q& H+ H9 W& W* v
唔.....5.39.217.766 `  b; s& R; `
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......公仔箱論壇( ^) F+ }& q# c- i, v: y/ G
7 I" P0 ]9 O8 Y2 p
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- Q4 ^( j) E* v: O0 H
6 q5 y/ p5 m! _tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
9 ]0 R7 o3 [5 R" N, h( x: D" F' ^tvb now,tvbnow,bttvb4 L9 {6 M% d( f" J4 h( @9 d
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
6 b: I& ?0 f" t, u6 r
唔.....
# `+ K1 {% _. `0 F' rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& Y. q3 W1 P; L8 V$ U9 m6 U
$ I+ o. {$ y- E" \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...1 `6 I! T& c' g3 _! }
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
3 ^" H/ Y+ `" i4 ?2 ~0 g4 S' E( ]8 i% p5 @) k3 u* N
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
公仔箱論壇6 U( ]8 d4 I2 x# e9 v0 K. v+ z
, h4 M) P' |1 n. ?! v% ^) C0 Z
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
  C; |) m8 _+ [" V3 ctvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
" t2 V, W- x5 V
! l9 \' m/ b; T
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
公仔箱論壇9 ?1 n5 Y8 A) g. @0 x$ x) R+ D
4 E! b7 V6 J' }2 b" e) J) E* W
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
, p( o4 ~0 |+ q- d" V! DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 I8 k+ o" |$ f* b" z. j1 B

" ]9 O! L% B6 t# a# P0 A+ [tvb now,tvbnow,bttvb有大佬撑住咁就冇有怕:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" E# [2 e6 I, m) ^6 |4 I
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
. G1 @, ^# `! v+ y+ w4 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
tvb now,tvbnow,bttvb' [5 j3 C5 T0 j% T2 @" @1 z+ r( [& k
公仔箱論壇9 U6 G8 p5 Z$ F  j/ v' Y# e

. D: h/ d9 u- Z 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
4 p& F4 ]8 F& |5 |! w, I; Z$ M
# y2 Q) ]8 P) a7 b5 R, XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大佬撑住咁就冇有怕:3 K& a% p, P( P. G; o% c
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
# b! n: K: u% ?( ?6 t0 k$ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...2 D# @1 Y6 I2 d0 u; Y7 w) e  h) i
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
  d! H3 w$ F5 c' i% Q8 u3 n+ |哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- u+ [+ K7 r9 x% j5 i
tvb now,tvbnow,bttvb+ b& i  n. L! ?0 p
/ W# }  D$ ^8 j; e% z+ Htvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
% |; l" R* v2 G4 N
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
1 q9 l9 `  o: x) J2 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 [/ [$ a1 \5 C. V1 |" a  [
9 O+ m2 E6 g8 j3 Atvb now,tvbnow,bttvb哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
1 j9 |$ O) |  ]5 d! q+ m: l公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
- m( v7 i, e( ~  v. }3 J: W5.39.217.76我預設嗰個反而唔係呀..
& _1 Z9 ]: V$ z' D# UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.762 y) x% ]7 L5 M3 t
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!# s$ _; q6 ?1 b5 S8 b8 K) s
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
) z8 m4 B& }9 u; {# |2 E8 ]. o! _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
2 p2 }* n& M  i% g/ f8 h! STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' r* p3 `' P6 ?( l+ Gtvb now,tvbnow,bttvb補充茅山聖物紅肚兜5 G0 A) Z' Y$ ]* }, W
公仔箱論壇; r9 l5 S# a- B) j% e( e' o
29405335.39.217.76. ]/ N0 a1 Y9 B3 O; e5 d
: _% q) M( w: x: n. }3 ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 j4 V& E+ i$ w
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!2 p! A% w" _# w$ |/ `- m, N) `
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
4 l( P* p% T& Q" J; |9 k" ktvb now,tvbnow,bttvb哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。公仔箱論壇3 S5 p1 }1 ~  U$ r
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ~+ F5 s: Z+ T0 p) e
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 X: c* s! U$ X; R3 @- h
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
/ f. O) ?2 z5 ~- \  }+ c' {5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
' H/ U1 x- y6 K( p8 P. L5 X) d3 O2 i- l8 V. \! ?/ I
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
5 e# Z5 N, ~" ]5 ]公仔箱論壇
+ C) o  V# ?' b/ _釘姐的背面
0 g' z* [9 c4 ?公仔箱論壇