返回列表 回復 發帖
恭喜晒hahakl,
记得多照顾族员们~

有什么就来找我吧~
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

恭喜恭喜hahakl 你步步高升!!

之前o係我地家既吹水區見過你, 不過冇機會傾計, 得閒多d去la!
阿婆走得快, 一定好世界!
谢谢大家。。。我会加油的。。。。
我来也~~
大家好吗?
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚
原帖由 weeke 於 2008-11-15 03:40 PM 發表
我来也~~
大家好吗?
你升的好快喔。。。。有什么资源短缺吗?。。。。

回應 hahakl 第 875 篇文章

副帮主改天要多多的关照小弟我
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
哇塞,主人,您好厲害啊,我已經500級了,可以進行第 7 次轉生了!!吼!吼!

终于7转了~~
好累呀!!
一个人打怪实在太闷了
原帖由 jjj9930 於 2008-11-15 03:53 PM 發表
副帮主改天要多多的关照小弟我
老哥。。。我还没赶得上你呢。。。。你还是TOP1。。。。
原帖由 weeke 於 2008-11-15 04:00 PM 發表
哇塞,主人,您好厲害啊,我已經500級了,可以進行第 7 次轉生了!!吼!吼!

终于7转了~~
好累呀!!
一个人打怪实在太闷了
我也在打着呢。。。。老大也是。。。。
jff6000。。。。同志。。。

这是给你的。。。3转礼物。。。请收下。。。

jff6000 王者之劍 1 2008-11-15 16:08:17
今晚要休息了~
不升级了好累
原帖由 weeke 於 2008-11-15 04:16 PM 發表
今晚要休息了~
不升级了好累
应该得。。。休息是为了要走更长的路。。。。法神介好用吗。。。。
原帖由 hahakl 於 2008-11-15 04:02 PM 發表

老哥。。。我还没赶得上你呢。。。。你还是TOP1。。。。
那你放心!你很快就可以超越我了!
我现在的没什么打怪!
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
恭喜哈哈,贺喜哈哈,同你吹甘多水,以后多D关照.
系啦,我七转礼物呢.你应承送套法神比我呙,唔好唔
记得呀,唔系保佑你以后打怪都出15元宠物币架.
呵呵
原帖由 hahakl 於 2008-11-15 04:19 PM 發表

应该得。。。休息是为了要走更长的路。。。。法神介好用吗。。。。
还好咯....
不过要400级才可以用