返回列表 回復 發帖
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-18 03:46 PM 發表 0 i' N& |7 S& m1 i# M5 E
老野?
6 _2 Q" y- F* t( KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。看来你们很早就来翻转这tvb了。
( f. q- J& V' N$ K2 J& D# @公仔箱論壇多多指教我们这些新手哦!
( @. |2 y1 H! r7 e公仔箱論壇
* I6 {0 Z! v3 J9 A2 S# H, g8 K:onion03: 我唔系老野啊.....  我仲好后生.... 公仔箱論壇) M4 f& t! I4 p

% Z) E" a: {4 `: D' _5.39.217.76:onion05:指教?? 要指教就問老野喇.... 我唔悉指教駕....
BIG ...SO BIG..
原帖由 andychuah 於 2008-4-18 04:09 PM 發表 5 B9 N1 _3 |# e7 K
BIG ...SO BIG..
: ~0 Y+ P5 @+ f1 P5.39.217.76
: z" ?1 d9 R# Q/ I( ?1 b- \公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb: F2 [% s' C% P. W5 z3 t$ Y
你用錯了..... 應該系用...$ G4 t! }/ ^. _  w0 U
fat ...so fat.....

回復 #49 howgeemun 的帖子

我要點捨得 ban 你啊~
( o! B3 e: m) g* q/ v5.39.217.76嘻嘻
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 cchinfatt 於 2008-4-18 04:56 PM 發表 公仔箱論壇4 s* D2 ?) C* J" D1 x
我要點捨得 ban 你啊~5 f# G+ [" E7 ~* @
嘻嘻
: X# ^& i$ u* T( e+ `/ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇  x9 q1 a( l$ u4 Q1 |
你系先好講啊.....
嘩 咁多回覆既 !:onion14:

回復 #68 dororo 的帖子

因為係尤物~
! _! R# I" I( |0 M" Z  \哈哈
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 Ca. 於 2008-4-18 05:11 PM 發表 6 e4 P2 b# X! {) G# d# c  ?

% X( d- o' y% ?/ M9 K& }-_-...
. H& S5 k1 I- X0 f+ ^5 Ttvb now,tvbnow,bttvb我從來冇做過呢回事=.=TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" {) [" t4 Y( G  m  f4 v
男朋友ge...隨緣啦~o岩就自然會遇到ge  (我估)
0 f2 E4 A: {# |& D' t# O1 T8 _公仔箱論壇; e9 w6 `6 I2 e" Y/ C" d4 K3 D
講得岩啊.....  系你既就系你既....5 G% u6 B: r/ J4 L) p

3 q& A7 U, P1 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔系你既...勉強都無幸福....
原帖由 dororo 於 2008-4-18 05:24 PM 發表
2 y1 J8 a$ L* v& O, i6 {. X+ \6 l4 ?9 a5.39.217.76嘩 咁多回覆既 !:onion14:
5.39.217.76& g/ d/ T$ P3 s8 P% ?: v: ~1 f

0 T8 ^  p4 E* a$ _3 L& e 唔系好多 J. ......
原帖由 cchinfatt 於 2008-4-18 05:44 PM 發表
* M1 f( ]( f2 Q# \6 i7 o1 ]7 P公仔箱論壇因為係尤物~
/ J4 E; O) C1 p) T9 W. `哈哈
! w  d! ~0 z# B

|1 G) L. e! j% A% _' A0 [. p+ i 尤物 = 魷魚狀物體 ???  
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 02:08 AM 發表 7 j* z# O8 e% i' P( n
3 G( V7 T. p0 H
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& m; K, a( I" W% r: S, l1 Y6 v
可愛 ??   可憐無人愛啊.....
3 ~$ ^: I3 _1 ?+ Z6 V; M0 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 d9 Z* ?; j- g7 U0 c' K! wsexy.... 豬扒就有....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- P7 x* Y1 v2 l& M3 W9 }$ }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ l1 u0 i; z+ L. l5 x% E
% L0 U& ?2 D& u4 C0 c! y$ [
無人愛?   只要妳講得出呢句, 我諗呢度個個男士都爭住愛妳
5 V7 k# W) h" D, G( ]: w5.39.217.765.39.217.76: R7 E6 l3 `4 U
豬扒?      只要妳話自己係豬扒, 咁就通街都係 超豬扒
妳的思想如何,你的日子必定如何
汶汶好靓女嚄。。。
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-18 07:59 PM 發表
  M7 m# H3 Q' l- X7 h1 U5.39.217.766 ^. m$ w) n$ R" X& I
tvb now,tvbnow,bttvb5 e* w" i8 w7 r

9 |- A9 \5 {, X2 F) |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無人愛?   只要妳講得出呢句, 我諗呢度個個男士都爭住愛妳
, m9 ^9 _( a3 q. a& X
! D6 f+ X$ j; u/ w) M8 ?/ w! f' Q3 \5.39.217.76豬扒?      只要妳話自己係豬扒, 咁就通街都係 超豬扒
tvb now,tvbnow,bttvb3 W  M3 u* E, `8 \9 R5 o

z/ E4 b0 M7 ~6 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 爭住愛我 ??  
2 H) |$ L8 X5 X  f& @0 {5.39.217.76
, M# ]6 G/ W- y" j1 b5.39.217.76我唔貪心駕.... 只要一個真心愛我 , 疼我 , 遷就我 ...而我又中意距既.... $ g( A. t, T0 L
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% L' U$ _6 Y/ v0 x" i0 r
我就已經好滿足駕喇  :onion14:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 B3 D. X/ L$ F8 `

) _) V6 b* H  q" R/ Y9 E' M2 M- S 我系豬扒唔代表通街都系豬扒駕....    仲有好多靚女等住你 ....
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-18 08:22 PM 發表
9 @+ S  T# ]# y0 V* ]tvb now,tvbnow,bttvb汶汶好靓女嚄。。。
: K9 p/ I/ z9 o8 ?5.39.217.76
0 u8 O! j" l0 h0 j/ C/ z公仔箱論壇 輝哥哥 你都甘玩我.....
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 08:24 PM 發表 " j1 |$ }2 {# Z0 ^
tvb now,tvbnow,bttvb1 U: a. l$ {1 a3 v. s- J
公仔箱論壇. g7 H- {) e1 o3 ^7 P
爭住愛我 ??  % O/ t6 ?% g) q; Z$ E/ c2 U4 |
公仔箱論壇' B& w6 B" z" |- S; o
我唔貪心駕.... 只要一個真心愛我 , 疼我 , 遷就我 ...而我又中意距既....
  n6 O8 X: i$ ^4 _: W2 E) {2 R# {tvb now,tvbnow,bttvb
  U4 _- Y5 m, Q  p% O我就已經好滿足駕喇  :onion14:公仔箱論壇) |. |+ j2 F; c# I) Y) r5 s

4 K6 y1 T. u2 ?/ p9 u7 g: e5.39.217.76 我系豬扒唔代表通街都系豬扒駕....    仲有好多靚女等 ...
公仔箱論壇2 L. G6 W% D8 k
5.39.217.760 a0 o1 ]- W, {+ F- @4 F
ha  ha  妳講得岩, 愛妳只需一個夠~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" t& p. P* `1 `1 S" t; L! A! N
唔好咁客氣la,  咁客氣ge靚女,買少見少~~ ( q9 p& I  S8 y! Y( a# P  y
仲有好多靚女等緊我?             just 等  囉     
妳的思想如何,你的日子必定如何