返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
. r. V4 }+ `  N2 }6 k" d' ^5.39.217.76lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( Y$ l! K2 Y+ G. Y
公仔箱論壇7 n' E. c7 |! t* q% A* J
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
; o# [6 w3 O6 p9 B+ P* }2 e  i5.39.217.76lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
公仔箱論壇4 W6 k1 w  u1 H: D& B/ r) K
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
9 u+ P: l$ p) |# F  xtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb+ _& ~- N: b! `9 Q. F
我推「天與地」公仔箱論壇( E- c$ G) t. |/ L1 a/ n$ q: t/ f1 ~. z
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
" I4 y- h; c7 G) d曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
: U) p6 }1 R# R  a4 f. n5.39.217.76我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
公仔箱論壇9 L8 |0 z6 O  h, k7 r
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
( ]; w; C2 ?% a" I6 t/ ^# dtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
, u$ S) [; \% q* ?公仔箱論壇我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
* L1 h3 M  c& j2 O" x2 q- U公仔箱論壇
' z# [: f6 h- ]# v曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道tvb now,tvbnow,bttvb. y+ R) f1 T8 f3 Z
我反而觉得"爱.回家"有少少意思tvb now,tvbnow,bttvb3 d7 b) u" w! {% {/ U- |$ X2 J
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
公仔箱論壇3 Y% }" S( w( O
5.39.217.76! `; I5 ?( `* E: V3 _, A6 J( x" g
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...( b' B/ X7 V- b& S

. h; `: [: e9 @, `* ~8 a; |& {5 I% J2 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
; ?3 R5 _( i, Htvb now,tvbnow,bttvb我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
- K+ p, c4 b/ G/ p4 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
3 l. E' |3 S( ]+ ]" d& c' L

: }$ t, b+ y8 g7 c# }8 k' o! l5.39.217.76有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
- M, u4 L. F  E! ?3 Ftvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 B; ~/ M. I% e$ t4 C# U% A% Z
1 z2 T1 d% {# U' B7 j$ ?
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...5.39.217.76! s, h7 J) j) z  n( d% ]

& z; K: c/ |! X. Q0 z* |; y我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......公仔箱論壇7 o  v5 U+ e' E& ?9 K$ j
moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
( `  }6 ?; c: t  Y" f4 d5.39.217.76甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
& A6 {9 N6 v4 r4 [+ ?: p% I! ]毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
0 ~% Q& }$ g' F; V0 R5 g- JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 `' F* ~" X- s4 V' o; P/ S1 s5.39.217.76有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
: Q- Z  }  p: F; T3 \8 F+ s; n大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
6 F5 H: \2 }8 G  nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都是网盘连接下载的公仔箱論壇/ @/ w/ W3 e" C6 [. Z* ]& b
相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
6 t1 V2 t/ z# n$ A" m& J# p- x7 b6 @+ J5.39.217.76甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛4 W2 L! {3 H7 L
毕竟HK现在其实得一个免费台
5 v/ h( f, N* l. Q: o4 ?2 plhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
( \# X; `) A, i
tvb now,tvbnow,bttvb. G& N1 I  R/ |+ i- m6 `8 q
所以依家人地咪播「西遊記」囉
tvb now,tvbnow,bttvb" N3 g( q) g5 L8 t

* y# ?" e* t+ q% w. t5 a, [tvb now,tvbnow,bttvb所以依家人地咪播「西遊記」囉公仔箱論壇$ f2 d# c. ?1 T$ _
moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
- k. R0 w. F0 z9 {( h9 Ctvb now,tvbnow,bttvb所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
1 S# @' @7 v+ W3 d$ m* V基本上都保持水準嘅; l1 N# J" F0 k
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口